Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2011 21:25 - Какво хванах и какво не хванах от днешния "вот на доверие"...
Автор: miralyub Категория: Лични дневници   
Прочетен: 21218 Коментари: 90 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

1. Групата на ГЕРБ в парламента са пълни профани и едно изказване не могат да произведат на що-годе приемливо ниво. Окото ми хвана една руса кака да говори от парламентарната трибуна  с езика и стилистиката на третокласничка, с назубрени и нищо не значещи празни фрази.
2. Червените подскачат нервно като недоубити зайци...
3. Министрите на Бойко са навити като пружинки и славославят вожда си- то не бяха успехи, то не бяха розови очила. Особено патетично бе изказването на една министърка, която нарече ББ "Моят премиер"...  От всички като че ли най-малко забележки по отношение на поведение, изказване и сериозна мотивация  събира  един- външният министър...
4. ГЕРБ умишлено оставиха за накрая експозето на вътрешния си министър, който иначе би им лепнал една камара срам от издънки  и нескончаеми упреци. Мястото в сценария му бе отредено с цел да се поизмори залата и да бъдат смекчени атаките.
5.Цецка -парламентарната шефка- неотлъчно следва стратегията си, като стане напечено, т.е. като понагъзят малко повече нейните хора, да дава веднага 15-минутна почивка, за да могат да се понаговорят как да действат.
6. Парламентарното управление не можа да скалъпи един вот без гаф /повторното броене/, камо ли да скалъпи от ощавена България нормална държава.
7.Бойко плю повече по Синята коалиция заради "въздържанието" , отколкото по активно атакуващите  правителството /БСП/, дори имаше един момент да изказване на  горещи благодарности към Сергей Станишев и БСП /основния му палач в дебатите/ за европейския диалог /което поведение пък въобще не го проумях/.
8. Атака плю повече по Синята коалиция, отколкото по "омразните им" РЗС-ари, ДПС и БСП.
9. БСП прецакваха системата за времетраене на изказванията с вмъкване на реплики и повторно връщане на преждеговорящия на трибуната за довършване на експозето под формата на отговор на реплика на свой съпартиец.
9.Българските парламентаристи показаха пълно кокошкарство от гледна точка на това,че не мина без селски изпълнения като плискане с бистра водица, селско репликиране и репчене между премиера от място и един индивид от червените- когото май после изгониха. А дебатите им  бяха изградени на най-елементарно ниво на сплетничене и взаимни  нападки-  този споменал онзи, онзи пък веднага  върнал удара и намесил трети...
Не ми се иска да повтарям Гоце, че никак не го обичам, ама това е мъка, мъкааааа.



Гласувай:
60




Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Мире,
20.01.2011 21:30
може и да си права, но алтернативата е - Тройната коалиция - Станишев, Доган и Царя. Туй никак, ама никак не мога да го преглътна, ако ще и хапки с черен хайвер да ми сервира.
цитирай
2. haralanov - Най-напред добре дошла!
20.01.2011 21:40
Бях се позатъжил,че не постваш нищо!То и това е мъка де,за мен..:)
Колкото до дебатите-почти не ги гледах.Успях да ,,хвана,, нещичко от Сашо Диков,който в типичен стил ,,бъзикаше радиото".Анонимкото преди мен изобщо не е прав!Ей това успяха да го втълпят!Че са си алтернатива Тройната коалиция(нищо,че Крадлив дедо е вече политически труп) и ГЕРБ.Алтернатива винаги има и то може да е неочаквана.Продължавам да твърдя,че един ден ГЕРБ и БСП ще се гушнат.Извинявам се,че и аз в хашлашки стил го казвам но си е така.После пак ще има ,,изненадани"Ама нейсе...
цитирай
3. анонимен - мирче, гледай си дунава
20.01.2011 21:43
мирче, гледай си дунава
цитирай
4. анонимен - Купи си книгата
20.01.2011 21:46
Купи си книгата
цитирай
5. miralyub - може и да си права, но алтернативата ...
20.01.2011 22:42
анонимен написа:
може и да си права, но алтернативата е - Тройната коалиция - Станишев, Доган и Царя. Туй никак, ама никак не мога да го преглътна, ако ще и хапки с черен хайвер да ми сервира.


Да ме извиниш, но подобни фарсове, като вот от днес за вчера - са доста смешен похват да си оправяш бакиите в правителството и хората около теб. А това за алтернативата Тройна коалиция- в стил ако не щете мен- идват Тройната- е много изтъркан и просто вече не лови дикиш.
цитирай
6. miralyub - Бях се позатъжил, че не постваш н...
20.01.2011 22:45
haralanov написа:
Бях се позатъжил,че не постваш нищо!То и това е мъка де,за мен..:)
Колкото до дебатите-почти не ги гледах.Успях да ,,хвана,, нещичко от Сашо Диков,който в типичен стил ,,бъзикаше радиото".Анонимкото преди мен изобщо не е прав!Ей това успяха да го втълпят!Че са си алтернатива Тройната коалиция(нищо,че Крадлив дедо е вече политически труп) и ГЕРБ.Алтернатива винаги има и то може да е неочаквана.Продължавам да твърдя,че един ден ГЕРБ и БСП ще се гушнат.Извинявам се,че и аз в хашлашки стил го казвам но си е така.После пак ще има ,,изненадани"Ама нейсе...


Привет! Нямам никакво време за писане напоследък и само се навъртам от време на време, но днес не издържах на тия театри в НС и драснах.
Днешният ден е паметен за българската демокрация- просто показва,че по-зле изглеждащ парламент и политически елит не сме имали. Моят син би казал : тези са до долу.
Всичко, всичко е на автопилот.
цитирай
7. veselaj - Изказванията бяха в стил нещо ср...
21.01.2011 07:35
Изказванията бяха в стил нещо средно между отчетно-изборно комсомолско събрание и "майн фюрер унд майн кампф". Но май си изпуснала "Бог да ви поживи г-н Премиер".
хараланов, изпуснал си - голям майтап беше (поне това, което успях да видя).
цитирай
8. moegs - Това не е парламент
21.01.2011 07:36
Това не е парламент, това е един голям цирк.
цитирай
9. flyco - =
21.01.2011 08:55
1. Вотът не беше фарс.
2. Бойко го инициира, като спечели от това.
3. Цеца се изложи.
4. Костов се изложи.
5. Резесетата, те са си изложени по принцип, при тях е нормално.
6. Сидеров нещо докопа, но още не е ясно какво.
7. БСП живнаха.
8. ДПС логично предсказуеми, за тях този вот се оказа периферен поради Даловите издънки.
9. Спечелиха медиите, социолозите и политолозите, които ще има какво да ядат поне един месец.
10. Всички ние, нищо не спечелихме.
цитирай
10. анонимен - Тaм където глупостта е образец...
21.01.2011 09:05
Тaм където глупостта е образец,
там разумът е безумие.

Да определям ли местата на глупостта, която е мнозинство, седи на председателското място в парламента и по банките на министрите начело с главния си простако-глупак? Да ама ни чакало ДПС - БСП от т.н. тройна коалиция. Много просто, като се казва - по добре нова тройна коалиция пред заплахата от вопиюща мизерия на духа, милиционерщина налагана от пожарникар и физкултурник с инвестиции в апартаменти. Нима ГЕРБ е нещо по-различно от БСП с разликата, че членовете на ГЕРБ са толкова елементарни, че драпайки да станат комунисти не са издържали теста за интелигетност?
цитирай
11. fireball - Що се касае до истинска политика - ...
21.01.2011 09:12
Що се касае до истинска политика - аматьори, пълни аматьори - absolute beginners (извинявам са на Дейвид, щото парчето е много хубаво!).
Що се касае до отработени комунистически хватки - много добре! Те това си и знаят открай време! До втръсване да повтарят едни и същи неща, за да се мобилизират и да си се убедят, че нещо правят. Сиреч, да подменят действителното с желаното! А и да убедят празноглавците, че се извършва нещо голямо... значимо..., което единствено ТЕ разбират и са способни да направят... Елементарна манипулация....
Първият анонимен в известни отношения е прав... Навикнал да го управлява единствено Партията (и нейните клонинги), не вижда други освен НЕЯ (и клонингите й)! И както обикновенно се случва - е избрал (засега) най-лъжливия й клонинг... Щото те постоянно мутират....
цитирай
12. анонимен - i tazi golyam go vadi
21.01.2011 10:00
Ne se blaskai tam kadeto ne razbirash.
цитирай
13. анонимен - Едно е сигурно:
21.01.2011 10:19
червените боклуци хванаха на корема дръжката.
цитирай
14. gothic - Мире, защо си разваляш настроен...
21.01.2011 11:47
Мире, защо си разваляш настроението с такива безумия? Това не става за гледане от нормални хора....
цитирай
15. анонимен - какво друго да е
21.01.2011 11:52
А дебатите им бяха изградени на най-елементарно ниво на сплетничене и взаимни нападки- този споменал онзи, онзи пък веднага върнал удара и намесил трети...

Ами като им е такъв материала, какво да е нивото на дебатите.
мъка......
цитирай
16. lambo - Не само жените (по презумция), но и мъжете в тая страна
21.01.2011 11:56
ще го ядем ...
цитирай
17. анонимен - Dan4o
21.01.2011 12:05
Абе като толкова разбирате кажете ми кои са тези културтрегери в нашата държавка които ,като се изкажат в парламента ще смаят цяла Европа.Може би вие се виждате като едни нереализирани водачи?Народът го е казал : "Прост народ-слаба държава"
Кратко и ясно.
цитирай
18. bigbrother2 - Здрастиии!
21.01.2011 12:19
Това отдавна го мисля: От ГЕРБ никой дупетатин не съм запомнил. Докато другите групи имат добри оратори и ярки личности.
цитирай
19. анонимен - А народен Бойко би трябвало да запомни от вчера това:
21.01.2011 12:30
Вчера всички негови политически партньори в Западна Европа знаеха, че ще има вот на доверие, поискан от "техния" човек. Какво направиха те?

Немецът реши да рече точно вчера,че България няма да я огрее за Шенген скоро. Същото реши да го каже и французина, който ни обрисува като заплаха за вътрешното пространство. Може би повдеден от немеца? И накрая го обобщи унгареца, който е ротационене председател на нещо си и много разчитахме на това, че и той е наш...

Днес чета гръмки фрази от типа на това, че се строят магистрали с европейски пари, но продължавам да не знам кой ще плаща АЕЦ Белене. Днес, поне теоретически, започва строеж на огромна соларна центарала от Тошиба край Ямбол, но още не е ясно кой ще плати сериозната част от цената и.

Но "кара ли това влака" или не? Дали вчера Европа не гласува публично, изправена и поименно против вота на доверие на Бойко, т.е. гласува срещу управлението на ГЕРБ и Бойко в България?
цитирай
20. boristodorov56 - Това е лъжа!
21.01.2011 12:32
анонимен написа:
може и да си права, но алтернативата е - Тройната коалиция - Станишев, Доган и Царя. Туй никак, ама никак не мога да го преглътна, ако ще и хапки с черен хайвер да ми сервира.


Да не прави избори, та да няма възможност да направи истински промени в политиката си ББ и да се освободи от зависимостта си от ДС?

Политиката му има алтернатива и тя се нарича пълна и безусловна лустрация от
червените гестаповци на ДС и гаулайтерите от наменкратурата на БКП!

И поне малко, ама съвсем малко повече честност и по-малко наши и ваши хора и лични ангажименти.



цитирай
21. анонимен - Напълно съгласен!
21.01.2011 12:41
boristodorov56 написа:
Политиката му има алтернатива и тя се нарича пълна и безусловна лустрация от
червените гестаповци на ДС и гаулайтерите от наменкратурата на БКП!
цитирай
22. анонимен - блог-глупостта е безкрайна
21.01.2011 12:58
блог-глупостта е безкрайна
цитирай
23. анонимен - мирето да си купи книгата на първ...
21.01.2011 13:00
мирето да си купи книгата на първанов за първия мандат.
цитирай
24. velichka84 - и аз мисля като при коментар номер 1, ...
21.01.2011 13:03
и аз мисля като при коментар номер 1, че нямаме в момента алтернатива, докато авторката не порастне и не може сама да се занимава с политика. Според мен има много достойни млади хора, които биха свършили работата в бъдеще, но си признавам,че не сме „пораснали„ ,липсава ни житейски опит и клоним към емоции и може по-лесно да бъдем манипулирани.Е, все „грехове„ по-малки от тези на сегашните политици - корупция, шуробаджанащина, простотия и т.н.
Но ако искаме да управляваме в бъдеще и да изградим европейска България, е редно в следващите 10 години да работим преди всичко над себе си - в областта на кобразованието си, културата си, и чисто професионално. Политиката изисква често да бъдеш „маскара„ - да носиш маска и да запазваш „студена„ глава,за да може да служиш на народа. Нека наблюдаваме сегашните ,за да не повтаряме поведението им
цитирай
25. velichka84 - Политиката му има алтернатива и тя ...
21.01.2011 13:05
анонимен написа:
boristodorov56 написа:
Политиката му има алтернатива и тя се нарича пълна и безусловна лустрация от
червените гестаповци на ДС и гаулайтерите от наменкратурата на БКП!



пълно отваряне на досиетата, за да не може да бъдат използвани като средство за изнудване. Пълна забрана на агенти на ДС за всякакви държавни и обществени длъжности. За 20 години сме изградили вече специалисти, които не са били в ДС и не се нуждаем от старите плъхове от мазетата на ДС.
цитирай
26. vmir - Сладурче, а на мен това ми е любимата ти констатация:
21.01.2011 13:28
"6. Парламентарното управление не можа да скалъпи един вот без гаф /повторното броене/, камо ли да скалъпи от ощавена България нормална държава"

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
27. анонимен - Бойко Борисов нямя нищо да направи ...
21.01.2011 13:32
Бойко Борисов нямя нищо да направи на ДС.Оня ден беше направо трагично и смешно на откриването строежа на кръговото за Созопол.Той обяснява на журналистите как понеже бръкнал в раната ДС и те му спретнали номера със СРС-тата.До тек всичко е О.К.Смешното беше ,че точно до него в този момент беше Областния Управител на Бургас ,който е бивш щатен офицер от ДС и назначен сега от Бойко на тоя пост.Толкова за ДС и борбата на някой с нея .
цитирай
28. vmir - 27. анонимен - Бойко Борисов нямя нищо да направи
21.01.2011 13:47
анонимен написа:
Бойко Борисов нямя нищо да направи на ДС.Оня ден беше направо трагично и смешно на откриването строежа на кръговото за Созопол.Той обяснява на журналистите как понеже бръкнал в раната ДС и те му спретнали номера със СРС-тата.До тек всичко е О.К.Смешното беше ,че точно до него в този момент беше Областния Управител на Бургас ,който е бивш щатен офицер от ДС и назначен сега от Бойко на тоя пост.Толкова за ДС и борбата на някой с нея .


Какво ще направи, зависи от опозицията. Ако опозицията продължава да ръси тъпните, които чува от БСПто, и малкото направено ще изглежда голям напредък. Дай Боже малко ум на опозицията да му каже "Давай, с теб сме, разчисти ги всички тези, а ние ще ти браним гърба, вместо да му се петлярка, че трябвало да си подаде оставката до 24 часа (щото БСП му искали само оставката, пък трябвало още по-безкомпромисни да бъдели) и да помага да изглежда, че битката с ДС е битка между титани, където и "добрите" от ДС трябвало да помагат. Елементарно.
цитирай
29. анонимен - най дългото от трите сте хванали. . . ...
21.01.2011 14:05
най дългото от трите сте хванали......
цитирай
30. анонимен - Росен Плевнелиев е пич!
21.01.2011 14:07
Страхотно бачка и добре говори.
цитирай
31. анонимен - Чакай малко!
21.01.2011 14:17
miralyub написа:
анонимен написа:
може и да си права, но алтернативата е - Тройната коалиция - Станишев, Доган и Царя. Туй никак, ама никак не мога да го преглътна, ако ще и хапки с черен хайвер да ми сервира.


Да ме извиниш, но подобни фарсове, като вот от днес за вчера - са доста смешен похват да си оправяш бакиите в правителството и хората около теб. А това за алтернативата Тройна коалиция- в стил ако не щете мен- идват Тройната- е много изтъркан и просто вече не лови дикиш.


Не се ежи. Това не е ситуация след избори, а след вот на недоверие. Помисли. Пада правителството. Първанов трябва да състави служебно. Кого ще избере за премиер президентът Гоце? Познай от три пъти.
цитирай
32. анонимен - България може да се оправи само ако ...
21.01.2011 14:25
България може да се оправи само ако тръгне по следните два дътя ------
много е просто ама кой да го каже------
първо.........МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ,КОГАТО НАИСТИНА СЕ ЗАСЕГНАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ,А НЕ САМО НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА.(да се прекъсне сценария)НО -Tова е много опасно!!! НО само тогава БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ДРЪПНЕ НАПРЕД
втория път е----------
Циркът ДА продължава, но представленията пак прекалено много ЩЕ струват на българският народ !
Всички организации са разклонения и клонинги на мафиотите от бившето БКП сега БСП. Нищо не може да се организира „от долу“, всичко се решава от „горе“.Българина се манипулира лесно и е дребнав . Вижда дребните грешки на ближния ,а не може да прояви смелост да накаже големите виновници.
ВСИЧКО И ВСЕКИ Е ПОДВЛАСТЕН НА ПОДКУПИ ,КОРУПЦИЯ И ЛИЦЕМЕРИЕ ЛЪЖЕПАТРИОТИЗЪМ .
много е просто ама кой да го каже------
Това е толкова елементарна истина , че не подлежи на коментар , а вече повече от 20 години има хаос, защото страхът поражда и хаоса , но всички сме подвластни на природните и исторически закони ,а вихъра на истински промени , няма да пита никой и ще връхлети без да пита . Запомнете природните закони действат безотказно и безмилостно!Никой и никога не може да се противопостави на природата!
цитирай
33. анонимен - ХА,ХА,ХА,.....ВОТА СЕ ПРИЕ!....БЕШЕ ЯСНО КАТО, БОБ....
21.01.2011 14:27
1/ЦИРКОВЕТЕ БЯХА ИЗЛИШНИ ЗА УМНИТЕ И..... ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТАЦИТЕ....!
2/МЕДИИТЕ ,НАМАЗАХА ТЕМИЧКИ.....ЗА 2-3 СЕДМИЦИ НАПРЕД....ДА ГИ ДЪВЧАТ ДО ПРИПАДЪК!
3/...И ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА РАЗБРАХА, ЧЕ "...ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА 1000-ПЪТИ ....МОЖЕ ДА СТАНЕ ИСТИНА"!
/ ....АМА НЕ Е СИГУРНО, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ,ВСИЧКО Е "МЕНТЕ"---ДОРИ СРС-тата, НА ДС/ДАНС./
4/ВСИЧКИ ВИДЯХА ,ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА НЯМА, НИКАКВИ ИДЕЙНИ ИЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОСТАНОВКИ----ИМА САМО :
....КОНСПИРАЦИИ,ЗЛОБА, ЗАВИСТ И ИНТРИГАНТСТВАНЕ... НА ВИСОКО НИВО!!!!!
5/ПРИ ГЛАСУВАНЕТО СЕ ВИДЯ:....КОЙ,...КОЙ Е....!
ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗХОД НА КОСТОВ И М.ДИМИТРОВ , ЛЪСНА С ЦЯЛАТА СИ СИЛА!
ВСИЧКИ ЗНАЕХМЕ ,ЧИЙ ПЛЕМЕННИК Е М.ДИМИТРОВ, И КАКВА Е ЖЕНА МУ НА ИВАН КОСТОВ.......И ВЪПРОС НА ВРЕМЕ БЕШЕ, ТОВА ДА СЕ ПРОЯВИ!
СТАНА КРИСТАЛНО ЯСНО ,КОЙ Е ПРОДАЛ И ПРОДАВА "СИНЯТА ИДЕЯ"!
6/АТАКА, ЗАТВЪРДИ ПОЗИЦИЙТЕ СИ НА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ!
7/РЗС---УБЕДИТЕЛНО ДОКАЗАХА ,ЧЕ СА ДОЛНА ИЗМЕТ НА ДС/ДАНС И СА ТЯХНА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДЕДЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ,ФОРМАЦИЯ!
ГЕРБ И Б.БОРИСОВ, РАЗЧИСТИХА ПЪТЯ ЗА ПРЕГОВОРИТЕ С РУСИЯ И ЯВНО РАЗШИРЕНИЕТО,РЕКОНСТРУКЦИЯТА И МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ ,ЩЕ ЗАМЕСТИ АЕЦ-БЕЛЕНЕ,КАТО ЩЕ НАПРАВИ ПЛАТЕНИТЕ, ВЕЧЕ МАШИНИ НА РУСИЯ,
НЕОБХОДИМИ ЗА ЦЕЛТА!
ТОВА Е МЪДЪР ХОД, И АБСОЛЮТНО СПЕСТЯВАНЕ НА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, С ПЕРСПЕКТИВНО ВИЖДАНЕ ЗА НЕЩАТА!
ЦЯЛ НАРОД ГИ РАЗБРА , ...ЩО, ЗА ЛЕКЕТА СА....!

ПЕЧЕЛИ ЛИ ГЕРБ---ПЕЧЕЛИ И БЪЛГАРИЯ!
АКО НЕ ДРУГО ,ТО ПОНЕ ШАНСА ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ .."КЕНЕФА"!
цитирай
34. анонимен - ПОПРАВКА:
21.01.2011 14:32
"ЦЯЛ НАРОД ГИ РАЗБРА,....ЩО ЗА ЛЕКЕТА СА..ПРЕДИШНИТЕ!"/..поради разместване в текста/!
цитирай
35. анонимен - браво на коментар 33, само че умните ...
21.01.2011 14:33
браво на коментар 33 , само че умните и сбособните и честни хора в България пак са губещи
такае
1/ЦИРКОВЕТЕ БЯХА ИЗЛИШНИ ЗА УМНИТЕ И..... ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТАЦИТЕ....!
цитирай
36. анонимен - браво
21.01.2011 14:35
1/ЦИРКОВЕТЕ БЯХА ИЗЛИШНИ ЗА УМНИТЕ И..... ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТАЦИТЕ....!
цитирай
37. анонимен - Странно
21.01.2011 15:38
как пък не схвана, че Синята коалиция са взъдржатели - а от въздържание полза няма
цитирай
38. tomov8 - Грешите - не ни чака 30на коалиция
21.01.2011 15:57
Защото НДСВ умря, чака ни турско-комунистическа хунта, която отново ще опоска страната като скакалци. Предпочитам Костов да управлява, ще краде, ама ще има и за другите.
цитирай
39. анонимен - Do vmir
21.01.2011 18:01
Аааа, значи бившите от ДС ,които са в ГЕРБ са "добрите"-трима областни управители,пет депутата ,много зам.областни управители ,Ваньо Танов и да не изброявам повече.Това е нещо ново-от ДС ги делиш на "добри и лоши".Е за това опозицията няма как да му каже "давай зад теб сме ,разчисти ги".Трябва много да очисти от "своите" нищо ,че според теб са добри.Когато става въпрос за посланниците всички до един ,но когато става въпрос за нашите от ДС ,те били от добрите.Смешно, смешно ,та чак мъка ,мъка както каза "Гоце"
цитирай
40. vmir - 39. анонимен,
21.01.2011 18:34
анонимен написа:
Аааа, значи бившите от ДС ,които са в ГЕРБ са "добрите"-трима областни управители,пет депутата ,много зам.областни управители ,Ваньо Танов и да не изброявам повече.Това е нещо ново-от ДС ги делиш на "добри и лоши".Е за това опозицията няма как да му каже "давай зад теб сме ,разчисти ги".Трябва много да очисти от "своите" нищо ,че според теб са добри.Когато става въпрос за посланниците всички до един ,но когато става въпрос за нашите от ДС ,те били от добрите.Смешно, смешно ,та чак мъка ,мъка както каза "Гоце"


Елементарен и глупав опит да ме накараш да ти се обяснявам.
Ако нямаш капацитета да разбереш каквото съм написал, излишно е да се повтарям. Ако случайно не си разбрал, върни се на коментара ми и го прочети още един път, дано този път вденеш какво съм казал.
цитирай
41. анонимен - Аааа, значи бившите от ДС, които са в ...
21.01.2011 19:30
vmir написа:
анонимен написа:
Аааа, значи бившите от ДС ,които са в ГЕРБ са "добрите"-трима областни управители,пет депутата ,много зам.областни управители ,Ваньо Танов и да не изброявам повече.Това е нещо ново-от ДС ги делиш на "добри и лоши".Е за това опозицията няма как да му каже "давай зад теб сме ,разчисти ги".Трябва много да очисти от "своите" нищо ,че според теб са добри.Когато става въпрос за посланниците всички до един ,но когато става въпрос за нашите от ДС ,те били от добрите.Смешно, смешно ,та чак мъка ,мъка както каза "Гоце"


Елементарен и глупав опит да ме накараш да ти се обяснявам.
Ако нямаш капацитета да разбереш каквото съм написал, излишно е да се повтарям. Ако случайно не си разбрал, върни се на коментара ми и го прочети още един път, дано този път вденеш какво съм казал.


Браво, Вмириславе!
цитирай
42. veseliak - Мъка казваш miralub
21.01.2011 19:46
Но нищо не предлагаш. Просто глас от хора. Песни се пеят. За кого и какво? Ху ноус?
цитирай
43. анонимен - Що се касае до истинска политика - ...
21.01.2011 19:52
fireball написа:
Що се касае до истинска политика - аматьори, пълни аматьори - absolute beginners (извинявам са на Дейвид, щото парчето е много хубаво!).
Що се касае до отработени комунистически хватки - много добре! Те това си и знаят открай време! До втръсване да повтарят едни и същи неща, за да се мобилизират и да си се убедят, че нещо правят. Сиреч, да подменят действителното с желаното! А и да убедят празноглавците, че се извършва нещо голямо... значимо..., което единствено ТЕ разбират и са способни да направят... Елементарна манипулация....
Първият анонимен в известни отношения е прав... Навикнал да го управлява единствено Партията (и нейните клонинги), не вижда други освен НЕЯ (и клонингите й)! И както обикновенно се случва - е избрал (засега) най-лъжливия й клонинг... Щото те постоянно мутират....


браво ! точно така е , ама кой те чува ! простолюдие българско тъпо
цитирай
44. анонимен - Що се касае до истинска политика - ...
21.01.2011 19:57
fireball написа:
Що се касае до истинска политика - аматьори, пълни аматьори - absolute beginners (извинявам са на Дейвид, щото парчето е много хубаво!).
Що се касае до отработени комунистически хватки - много добре! Те това си и знаят открай време! До втръсване да повтарят едни и същи неща, за да се мобилизират и да си се убедят, че нещо правят. Сиреч, да подменят действителното с желаното! А и да убедят празноглавците, че се извършва нещо голямо... значимо..., което единствено ТЕ разбират и са способни да направят... Елементарна манипулация....
Първият анонимен в известни отношения е прав... Навикнал да го управлява единствено Партията (и нейните клонинги), не вижда други освен НЕЯ (и клонингите й)! И както обикновенно се случва - е избрал (засега) най-лъжливия й клонинг... Щото те постоянно мутират....



Браво !Браво !Браво !имаме умни хора .Ако бяха повече кото fireball
България ще процъфтява
цитирай
45. анонимен - Моите почитания!!!
21.01.2011 20:12
анонимен написа:
Тaм където глупостта е образец,
там разумът е безумие.

Да определям ли местата на глупостта, която е мнозинство, седи на председателското място в парламента и по банките на министрите начело с главния си простако-глупак? Да ама ни чакало ДПС - БСП от т.н. тройна коалиция. Много просто, като се казва - по добре нова тройна коалиция пред заплахата от вопиюща мизерия на духа, милиционерщина налагана от пожарникар и физкултурник с инвестиции в апартаменти. Нима ГЕРБ е нещо по-различно от БСП с разликата, че членовете на ГЕРБ са толкова елементарни, че драпайки да станат комунисти не са издържали теста за интелигетност?


Тит
цитирай
46. tit - Ха, ха, хааа!:))
21.01.2011 20:14
Сега видях, че зомбитата водят с 12 минуса!!!
Добро начало!:))))
Поздрав!
цитирай
47. анонимен - Мира и Янето
21.01.2011 21:07
Мира и Янето
цитирай
48. анонимен - Приятелче
21.01.2011 22:20
" Глупавият проумява само онова, което вече е станало. " Омир
Няма ли хора , които да погледнат поне с година напред? Защо постоянно се връщате в миналото? С кого сравнявате управлението на ГЕРБ , изказването на депутатите им или стила на водене на парламентарните заседания? С тези на СДС по времето на Костов или на тези след него? Спомнете си за пуловерите и белите чорапи , за Нубия , за очакване на Годо - извинявам се - за очакване на времето , за липсата на хляб , за физкултурата по площадите , за колиетата на Масларова , за басейните , за обръчите , за ....
Всеки срахуващ се от бъдещето и съжаляващ за миналото е обречен да е нещастен. Ако сте по-умни от тези в парламента защо се самосъжалявате? Възможностите пред вас са по-добри от техните , ако сте по-глупави наистина ви остава злобата и завистта , но в двата случая причината ще е у вас. Основание за силата на граждаското общество не се котира само с критика , а и в съдържателни предложения с мотивирани доводи , които да се приемат и от управляващи и от опозиция. Или може би пазите тези ваши предложения за момента , когато вие ще дойдете на власт и ще сътворите история. Нали тогава други ще влезат във вашата днешна роля! Защо трябва да живеем от мандат към мандат? Мойте дни ни ги боядисвам с партийни цветове , защото шареното е синоним на веселото. Просто е ! Опитайте да не сте нещастни!
цитирай
49. анонимен - 48. анонимен, 95% са за четвърти км
22.01.2011 08:24
48. анонимен, 95% са за четвърти км
цитирай
50. vedrina - !!!
22.01.2011 11:37
!!!
цитирай
51. анонимен - Оставка на Боко, Цоко и всички ос...
22.01.2011 12:35
Оставка на Боко, Цоко и всички останали тикви, дето освен, че са крадливи, ни върнаха в 1984. Преждеписала не можела да преживее да се върне тройната коалиция, че какво ни беше тогава? Свалиха данък общ доход на 10%, вдигаха ми заплатата с 10% всяка година, вдигнаха се майчинските и т.н. социални придобивки. Инетелектуалното ниво на предишните беше на светлинни години от Боковото и Цоковото. Ако при "честния" Боко, живеем зле, предпочитам, корумпирания Станишев. Колко е честен Боко чухме и ще продължаваме да чуваме и виждаме. Герб са пълна пародия и всички интелектуално затруднени недоносчета, които сляпо му козируват, все едно сме 1944 заслужават чалга животеца си. Долу ГЕРБ. Да живее социализма.
цитирай
52. veseliak - Анонимен 51
22.01.2011 12:53
Твоят любимец Станишко управляваше в условия на растеж на икономиките в света. Бойко управлява в световна криза, нямаща аналог досега. И въпреки това не увеличи ДДС и другите данъци, не намали заплатите и плаща увеличението на пенсиите. В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА, каквато Станишко отричаше да има. При Бойко има еврофондове, при Станишко нямаше и т.н. и т.н. Мисли малко извън джоба си.

Но пък си се сетил да публикуваш анонимно безмислиците си... Не искаш да рискуваш да се изложиш.
цитирай
53. анонимен - ВИЖ ,ПРИЯТЕЛЧЕ ОТ...48...
22.01.2011 14:31
ТЕЗИ ХОРА ---НЯМАТ БЪДЕЩЕ!
ТОЧНО ПОРАДИ ТОВА..... СА ВТОРАЧЕНИ В МИНАЛОТО!
ТЕ СА ТОЛКОВА ПРИМИТИВНИ ,ЧЕ НЕ ЗНАЯТ :
..ЧЕ,..."МИНАЛОТО НЕ СЕ ВРЪЩА----САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА"....!
ГОРКИТЕ .....И ТОВА НЕ МОГАТ!

"..ТЕЖКО Е ДА СИ СВИНЯ ---И ДА НЯМА КОЙ ДА ТИ ЗАБЪРКА..."--ХА,ХА,ХА,ААА....
цитирай
54. mihri61 - Понеже виждам, че си почитателка на ...
22.01.2011 14:46
Понеже виждам,че си почитателка на "Биело дугме",изрови си една техна песен - "Битанга и принцеса" и просто си избери кое от двете искаш да бъдеш,защото и двете категории ги е имало по всяко време,независимо от политическата окраска на управляващите. И само да те светна за нещо винаги принцесите/без значение от пола и мекотата на китките/ са завиждали за живота на т.нар. битанги/в превод "непрокопсаници,скитници и пр."/
цитирай
55. анонимен - ddd
22.01.2011 18:24
1. Ако ГЕРБ са "профани" не знам другите какви са.
2. Не само те. Всички от опозицията са доста поизнервени. И така трябва да е.
3. Успехите трябва да се казват, и това не е хвалене. Хората работят здраво, и искат да бъдат оценени, колкото и да не им се вярва на такива като теб. И доста по-важното е да няма полулизъм, а да се говори с факти.
4. Глупости. И последно мисля, че се изказаха Росен Плевнелиев и след това Борисов.
5. Прегледай дефиницията на думата "стратегия"
6. Отново преувеличение. Вотът беше нетипичен, но много честен. И така е правилно да се гласуват важни въпроси като този. За да няма задкулисни игри. Цецка вярно се поизложи с броенето, но вина имаха и другите, които явно ги мързеше да броят и чакаха на нея. Особено Пирински и Михайлова.
7. Синята коалиция беше заела абсолютно курвенска позиция. Това "въздържал се" в подобен вот всъщност значи "против". Само, че не искаха да покажат солидарност към червените. Ти или си срещу или за правителството, точка. И БСП достатъчно ги е коментирал така или иначе.:)
8. По същата причина. А и останалите са ясни, те да станем Швейцария на Балканите пак ще вадят компромати и ще плюят правителството.
9. Нормално.
10. Цивилизовани дебати можеше да има ако ги нямаше БСП, РЗС, ДПС..
цитирай
56. fireball - На 55.
22.01.2011 19:31
Не коментирам другите, интересува ме ГЕРБ какви са? Това, че другите са също профани, съм го установил отдавна. Но ГЕРБ управлява..., не другите... Колкото за успехите - по-добре е да се виждат, отколкото да се казват. Вярно е, че хората работят здраво, ала както се казва - цяла седмица им отнема да поправят грешката допусната в понеделник!
"Популизъм" и "компромат" имат много странни интерпретации в България. Ако някой каже, че върши нещо в полза на Обществото - е популист! А ако се появи запис или документ за някой гаф на държавен велможа или партиен патрон - задължително е компромат! Чак когато се отърсим от тези схващания, вероятно, може би ще станем Швейцария на Балканите!!!
НАй-странното, което не мога да разбера у защитниците на Боко, е опита им да представят деянията на вожда си и партията му като някакво всенародно дело, което всички, едва ли не, са длъжни да подкрепят и да му помагат и който не върши това, е против бъдещето на България... Това е нелепо... Айде, вземете се у ръце...
цитирай
57. анонимен - Не коментирам другите, интересува ...
22.01.2011 20:51
fireball написа:
Не коментирам другите, интересува ме ГЕРБ какви са? Това, че другите са също профани, съм го установил отдавна. Но ГЕРБ управлява..., не другите... Колкото за успехите - по-добре е да се виждат, отколкото да се казват. Вярно е, че хората работят здраво, ала както се казва - цяла седмица им отнема да поправят грешката допусната в понеделник!
"Популизъм" и "компромат" имат много странни интерпретации в България. Ако някой каже, че върши нещо в полза на Обществото - е популист! А ако се появи запис или документ за някой гаф на държавен велможа или партиен патрон - задължително е компромат! Чак когато се отърсим от тези схващания, вероятно, може би ще станем Швейцария на Балканите!!!
НАй-странното, което не мога да разбера у защитниците на Боко, е опита им да представят деянията на вожда си и партията му като някакво всенародно дело, което всички, едва ли не, са длъжни да подкрепят и да му помагат и който не върши това, е против бъдещето на България... Това е нелепо... Айде, вземете се у ръце...


Нареди се до яне, дачков, патрашкова, гоце.
цитирай
58. penchoan - ГЕРБ се качи на Титаник
22.01.2011 21:02
Цялото изказване на Борисов беше насочено в призив за евентуална частична подкрепа от синята коалиция и смекчен тон за подкрепа дори от БСП. Обаче Костов и М. Димитров са достатъчно умни, за да не се качат на потъващия кораб. Само марионетка като Сидеров се хвана на въдицата, с което обрече АТАКА на политическа гибел на предстоящите избори. Милиционерската партия ГЕРБ остана в пълна изолация и ускорено се движи по пътеката и съдбата на НДСВ.
цитирай
59. анонимен - Цялото изказване на Борисов беше ...
22.01.2011 21:21
penchoan написа:
Цялото изказване на Борисов беше насочено в призив за евентуална частична подкрепа от синята коалиция и смекчен тон за подкрепа дори от БСП. Обаче Костов и М. Димитров са достатъчно умни, за да не се качат на потъващия кораб. Само марионетка като Сидеров се хвана на въдицата, с което обрече АТАКА на политическа гибел на предстоящите избори. Милиционерската партия ГЕРБ остана в пълна изолация и ускорено се движи по пътеката и съдбата на НДСВ.


Пенчо, ти твърдиш, че земята е куха като главата ти.

"ЗЕМЯТА Е КУХА

Земята представлява жив организъм, който се моделира от човешките раси и други по-напреднали същества. "

цитирай
60. анонимен - Земята е куха, а лудите пишат
22.01.2011 21:23
Земята е куха, а лудите пишат
цитирай
61. анонимен - пенчо знае че земята е куха и разбира ...
22.01.2011 21:27
пенчо знае че земята е куха и разбира от политика и от нибиру

блог.бг е хайд парк на ненормалността
цитирай
62. анонимен - БЪДИ СПОКОЕН, 58....ХА,ХА,ХА,.....
22.01.2011 21:33
КОСТОВ И ДИМИТРОВ , ЩЕ ИЗПЛУВАТ ВИНАГИ, ДОКАТО ГИ ИМА ЧЕРВЕНИТЕ ОТ ПОЗИТАНО-20!
КОМУНЯГИТЕ....НЕ МОГАТ БЕЗ ТЯХ!!!!
ТЕ СА "НЕОБХОДИМИТЕ ГРЕШНИЦИ"....... НА ,ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!!!
НА ТЯХ ИМ СЕ ПЛАЩА БОГАТО ,ДА БЪДАТ...."ЧЕРНИТЕ ОВЦИ", НА ДЕМОКРАЦИЯТА!
ЧРЕЗ ТЯХ---БКП/БСП И ДПС/ДС, ПРАВИ ТОВА ,КОЕТО ИСКА ЗАПАДА....ЗА ДА НЕ РАЗОЧАРОВА, СОБСТВЕНИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ!

ТЪНКО Е ,КАТО ПОЛИТИЧЕСКА ЛИНИЯ ,....ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕШ!!
НЕ СИ ДОРАСЪЛ ЗА ТОВА....!!
цитирай
63. анонимен - 57.
22.01.2011 22:26
Аз няма нужда да се редя. Тая болшевишка лакърдия, че който не е за Боко, видите ли е с другите, вече не върви. Правите впечатление на уж, разсъдливи хора, а не може да вденете нещо много простичко - че проблема е несъстоятелноста на целия настоящ т.нар политически елит и ГЕРБ не са решението. Опитвате се отново да насъскате едни срещу други хората, в опит да създадете нова прослойка партийни членове - гербери, които по своята привързаност, убеденост и твърдоглавие по нищо няма да се отличават от предишните членове на БКП-то.
цитирай
64. анонимен - Аз няма нужда да се редя. Тая болш...
22.01.2011 22:53
анонимен написа:
Аз няма нужда да се редя. Тая болшевишка лакърдия, че който не е за Боко, видите ли е с другите, вече не върви. Правите впечатление на уж, разсъдливи хора, а не може да вденете нещо много простичко - че проблема е несъстоятелноста на целия настоящ т.нар политически елит и ГЕРБ не са решението. Опитвате се отново да насъскате едни срещу други хората, в опит да създадете нова прослойка партийни членове - гербери, които по своята привързаност, убеденост и твърдоглавие по нищо няма да се отличават от предишните членове на БКП-то.


Вече си нареден до тях. До янето, мирето, гоцето и патрашкова. До дачков и слави.
цитирай
65. анонимен - E, щом ме слагаш там. . . Всъщност ...
23.01.2011 08:40
E, щом ме слагаш там... Всъщност тия, които най-много викате за Боко, го съсипвате, (дори и горкия да е имал някакви минимални добри намерения) също както съсипахте и СДС навремето... Аман от милиционери ченгесари... С години не можем да ви изринем...
цитирай
66. анонимен - ЦИРКОВЕТЕ БЯХА ИЗЛИШНИ ЗА УМНИТЕ И. ...
23.01.2011 11:26
ЦИРКОВЕТЕ БЯХА ИЗЛИШНИ ЗА УМНИТЕ И..... ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТАЦИТЕ....!
БЪЛГАРИНА Навикнал да го управлява единствено Партията (и нейните клонинги), не вижда други освен НЕЯ (и клонингите й)! И както обикновенно се случва - е избрал (засега) най-лъжливия й клонинг... Щото те постоянно мутират....
цитирай
67. анонимен - Още когато царя назначи ББ за главен ...
23.01.2011 12:01
Още когато царя назначи ББ за главен секретар се знаеше, че е мутра.Колко убийства разкри тогава-ама николко.Още тогава се виждаше и нещо друго -колко е самовлюбен и така артистично стоеше пред камерите,че тогава още се разбираше какъв капацитет има.Като всички мутри и чалгаджии.Но трябваше цяла Европа да разбере,че България си избра министър председател мафиот.Жалко много жалко за България.Събуди се народе от този кошмар.........
цитирай
68. анонимен - ВЕНИ-
23.01.2011 12:20
ВИЖ БЛОГА НА МИНЧО СПАСОВ.
ЗАЩО СЛУЖЕБЕН,МОЖЕ ВТОРИ КАБИНЕТ ОТ ГЕРБ?
цитирай
69. анонимен - E, щом ме слагаш там. . . Всъщност ...
23.01.2011 13:30
анонимен написа:
E, щом ме слагаш там... Всъщност тия, които най-много викате за Боко, го съсипвате, (дори и горкия да е имал някакви минимални добри намерения) също както съсипахте и СДС навремето... Аман от милиционери ченгесари... С години не можем да ви изринем...


ти да не си някоя патрашкова, защото разсъждаваш като нея? патрашкова каза при карбовски, как помагали правителството да стане по-силно, хахахах!
цитирай
70. анонимен - янето не се явило в телевизията! ...
23.01.2011 13:32
янето не се явило в телевизията! изключило си телефона!
цитирай
71. gzahariev - Дам ...
24.01.2011 00:33
Добър коментар. Те вярно от управляващата групировка са си профани ...
цитирай
72. samvoin - Така наречената синя коалиция, ...
24.01.2011 20:44
Така наречената синя коалиция, кога ще заеме ясна позиция относно тоя режим?
цитирай
73. анонимен - ZZSWqxtLM
21.06.2011 12:10
Wow, your post makes mine look febele. More power to you!
цитирай
74. анонимен - bVNuXdrDqYYUzCw
21.06.2011 13:05
Hhahaaha. IВ’m not too bright today. Great post!
цитирай
75. анонимен - PdGqNsYsIMMnSkMlvk
22.06.2011 00:29
Kudos to you! I hadn't thuohgt of that!
цитирай
76. анонимен - sdrZBWcmDnKe
22.06.2011 10:56
UIzI9G <a href="http://qkmbmczfwuvr.com/">qkmbmczfwuvr</a>
цитирай
77. анонимен - CgnTSchuvlVYAEJByW
22.06.2011 11:26
TMA73Z <a href="http://tltwvvqnhbvk.com/">tltwvvqnhbvk</a>
цитирай
78. анонимен - uSWxBsTKomehpYzEYpe
22.06.2011 12:05
In awe of that answer! Raelly cool!
цитирай
79. анонимен - gAMRzeuk
22.06.2011 16:19
NthVYM <a href="http://mxcyfqjdjtbe.com/">mxcyfqjdjtbe</a>
цитирай
80. анонимен - OQDrpFvlHquZIPMIR
22.06.2011 16:54
HQSy2K , [url=http://kjaoqkzsfxkd.com/]kjaoqkzsfxkd[/url], [link=http://ihgdqiaczrvl.com/]ihgdqiaczrvl[/link], http://eoorxbxmshje.com/
цитирай
81. анонимен - ZAzOjEMOh
22.06.2011 17:33
J4bfoN , [url=http://lynwmiqzjqyf.com/]lynwmiqzjqyf[/url], [link=http://ecelsoutgojx.com/]ecelsoutgojx[/link], http://hvfvlprsfyok.com/
цитирай
82. анонимен - vdRVjLopph
22.06.2011 21:03
fxQzmN , [url=http://vnjdjkjhpnpd.com/]vnjdjkjhpnpd[/url], [link=http://qkvixqzrygsg.com/]qkvixqzrygsg[/link], http://zcsgmoqzsero.com/
цитирай
83. анонимен - DDnrKTJpMfwA
23.06.2011 13:50
1MGSFd <a href="http://ddzbwmhjoyvi.com/">ddzbwmhjoyvi</a>
цитирай
84. анонимен - EoClImTIwJt
23.06.2011 14:00
MyfhTM <a href="http://uzvnhryaodsd.com/">uzvnhryaodsd</a>
цитирай
85. анонимен - BiucVarKdtAkPxR
24.06.2011 15:10
58vuEC <a href="http://qcablhqhtbbf.com/">qcablhqhtbbf</a>
цитирай
86. анонимен - WRVBKZRxEQuNvhyan
24.06.2011 15:40
hxaVhE <a href="http://dpztfgjmwcxj.com/">dpztfgjmwcxj</a>
цитирай
87. анонимен - oJCbkaGSOnWUZvKEKwz
24.06.2011 19:52
sp57tn , [url=http://wbtpthsrwnng.com/]wbtpthsrwnng[/url], [link=http://khfjmazdufbm.com/]khfjmazdufbm[/link], http://csyoyputiyaw.com/
цитирай
88. анонимен - CYrBYpJHKZlaYlz
24.06.2011 19:56
oxw4vB , [url=http://pcwwhnoztjar.com/]pcwwhnoztjar[/url], [link=http://bcekyjsnonxl.com/]bcekyjsnonxl[/link], http://cgllpqsfqdzc.com/
цитирай
89. анонимен - grsnUGXmQUMHgljvl
24.06.2011 19:56
ZYslUd , [url=http://hfljyjuzdqle.com/]hfljyjuzdqle[/url], [link=http://ppzqiianglbm.com/]ppzqiianglbm[/link], http://aqzplbjhhakp.com/
цитирай
90. анонимен - mQikHkZGbWB
25.06.2011 17:12
dUMNoj , [url=http://aqjkmtwxzlco.com/]aqjkmtwxzlco[/url], [link=http://dlzjztwsnrmu.com/]dlzjztwsnrmu[/link], http://zjhytigxkvoz.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3323457
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031