Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2009 20:28 - Станишев като бедствие
Автор: miralyub Категория: Политика   
Прочетен: 5011 Коментари: 79 Гласове:
0

Последна промяна: 02.06.2009 20:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Днес.
     17,00 ч., Видин. Истински апокалипсис. Небето е притъмняло и имаш усещането, че е 21 часа. Страшна буря, адски гръмотевици, проливен дъжд. Улиците са реки, от силния вятър падат дървета и клони. Пътната обстановка е силно усложнена, 6 села са без електричество. Наводнени са новата сграда в града – МОЛ-ът , мазета и приземни етажи на жилищни сгради.
     Километрични са колоните от автомобили по главните улици в района от сградата на полицията до автогарата, които се опитват за изплуват от водата, защото отточната система е отказала да работи. Трафикът в центъра е напълно затруднен!!! Връхлита ни, пардон- пристига кортежът на премиера Сергей Станишев. И не за да спасява...
     Днес и утре Станиш е на посещение в града, за да се среща с избиратели и да представи невероятните достижения на своята партия през последните 4 и повече години, събрани под гръмкото и паметно печатно заглавие «Защото сме социалисти»!
     Програмата му включва:
- среща в Клуба на пенсионера- където има-няма останали 50-60 човека, просто защото смъртността в този край е убийствена;
- посещение на мястото на строежа на Дунав мост 2, който благодарение на «мъдрото» управление на него самия закъснява с цели 6 месеца- официално, а неофициално- с години;
- посещение в предприятието за производство на мляко и млечни продукти „Ел Би Булгарикум” ЕАД, което вече работи колкото да не затвори врати...

    И после ми кажете, че цялата тази свирепост на природата и желание за мъст чрез бурята днес не е закономерна...

     Ало, телефон 112 ли е? Бедствието Станишев ни довърши...



Тагове:   Станишев,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. drakulla - но
02.06.2009 20:34
след бедствията винаги изгрява слънце...
цитирай
2. miralyub - drakulla ,
02.06.2009 20:36
надявам се- да.
:)))
цитирай
3. july26 - :)
02.06.2009 20:40
Чета те напоследък, правиш впечатление на влюбена в каузата Анти-Станишев. Обикновено когато човек е влюбен няма логично обяснение за това. Влюбен е - и толкова! Ти обаче толкова здраво си се влюбила в каузата си ,че говориш колкото да кажеш нещо.Нищо ново, но все пак би трябвало поне някаква идея да има в това ,което правиш.Или алтернатива.В смисъл, ако, както разбирам, Станишев най-вероятно нарочно е изчакал дъжда,задръстванията и т.н., за да ти се достовари на положението- донякъде бих те разбрал. За справка само- разстоянието от полицията до автогарата едва ли е повече от километър, от Видин съм ,та познавам разстоянията.Освен това, канализацията и на Ню Йорк би отказала при порой и наводнение, дори и Обама да дойде или не..Изобщо,скучно ти е явно, поне така си мисля, и като и много други си го збиват по някакъв начин, в твоя случая го правиш с Премиера. Опитай с някоя по-интересна и неизтъркана тема,моля те.Щото става досадно малко...
А, и за пенсионерите, и за напусналите града...все ми се струва,че най-вече при предишни правителства и в други години и по други причини са напуснали града...Ама що ли и аз се занимавам да ти " чета", все едно ти не ги знаеш тези работи...Я по-добре излез се разходи из градската градина...а нея кой я беше построил, да не би ББ?...може и да ти се пооправи настроението...:)
Трафикът в цевтъра на Видин...хахахаа...направо ме разби с тоя трафик!:))))
цитирай
4. miralyub - july26,
02.06.2009 20:47
по думите ти разбирам, че ти лично си посрещнал/а Станиш с букетче в ръка, питка и плитка/калпак:)))))))).
ако си прочел/а антетката на блога ми- ще ти е ясно какви теми преобладават тук. що се отнася до алтернативата, която аз съм избрала- и това съм казала категорично...
но да не се отплесвам в много приказки с теб, че контактите с тройната коалиция/или техни симпатизанти:)))/ водят до трайна загуба на интелект:))), а аз не искам с мен да се случи това...
цитирай
5. анонимен - Имаше един виц
02.06.2009 21:35
за Тато - бил на посещение в Правец.
Завършва така:
-Ми ти като си такъв ловец, не можа ли да го улучиш от първия път!
:::
цитирай
6. july26 - Прочел съм ,прочел...
02.06.2009 21:42
И още много неща съм прочел, а и сам пиша.Това което не казваш е- кое всъщност би те обогатило,кои политици или хора биха ти донесли нещо? На това му се казва алтернатива, която при теб липсва.
Грешно разбираш думите ми, аз съм роден и отраснал във Видин, но не живея отдавна там, не по вина на Станишев или Костов или който и да било, а по свой личен избор.За да съм съвсем конкретен, ще ти кажа,че по-скоро съм негов симпатизант, отколкото на който и да било друг политик,това обаче в случая не е важното. Важното е тезата или каузата,която защитаваш,както и причините поради които го правиш, а аз не виждам такива освен може би евтина популярност и комуникация тип" лаене срещу Луната по пълнолуние".Сигурно това за лаещите( надявам се разбираш, че се изразявам образно,а не се заяждам) има някакъв много силен смисъл, но на Луната не съм забелязал да й пука от това. Та и при теб така- дай алтернатива някаква.На поведение или на политика, защо не и на личен пример,иначе с още една поговорка ще ти кажа,че " Кучетата си лаят,керванът си върви!" И кво от това,какво се променя освен че насочваш енергията си не в съзидателна посока някаква?! Мм? И че уплътняваш свободното си време,което очевидно имаш ,точно по този начин? Да се посмеем за нечия чужда сметка,щото така ни харесва? Прекалено дребнаво ми се струва,а и практикувано от прекалено много хора,приели това като единствена своя позиция...
Опитай, моля , преди да се засягаш от това което ти пиша тук, да помислиш какво всъщност ти казвам.Ако ти се струва ,смислено , разбира се.
цитирай
7. flyco - ...
02.06.2009 21:46
Мира, гледай сега, твое право е да обръщаш внимание на това, на което решиш. Само с негативизъм няма да стане. Ами нещо добро за другата страна няма ли да напишеш? Не ти подлагам бананени кори, ама там накъдето се мъчим да вървим нещата клонят към това да покажем нашето колко е добро, а не чуждото колко е зло.
РР. нищо общо с алчния комарджия.
цитирай
8. flyco - ...
02.06.2009 21:52
Сега прочетох предишните коментари, съжалявам че повтарям смисъла на два от тях, но така правя винаги. Първо си пиша мнението, а после чета.
цитирай
9. miralyub - хахаха, ама вие прекалено големи ...
02.06.2009 22:05
хахаха, ама вие прекалено големи очаквания имате от мен.
да видим какво ще излезе от един мой отговор по въпроса...
значи, да изясним. падам си по черния пиар, щото белия го практикувах доскоро по предназначение и то само за един човек... а и черният е много модерен напоследък:))
битовизми от рода на ох, ах, колко мила картинка, какво ми се случи, как се влюбих, кого видях... не ме вълнуват- просто ми е безмислено да пиша за това. впрочем, може и да се пробвам - да видя какво ще излезе:)))...ама , както е в оня лаф, някой друг път:)))
после, този блог е направен не за да доставя удоволствие и да се хареса някому, а за моя собствена консумация- да си повикам на воля и да ми олекне с това. може би това трябваше да сложа на първо място.
поздрави и на двамата...
забележките са ви добри, но са само вашата гледна точка:)))))
все пак, все пак- ще видя какво мога да направя по въпроса ви.
цитирай
10. анонимен - Да пишеш непрекъснато за Станишев...
02.06.2009 22:06
...зех нещо да се съмнявам!!! Ето, пиши на любимеца:
http://stanishev.bg/
може и книгата да ти прати! :)))

Апропо - ква религия изповядва Марто Димитров?!?
Чете ного евангелието, или е...евангелист?!? Кво праи тоа сектант до обичания от мен Вуйчо?!?

Когато може - светни ме на лични! Обеща ми за ББ, ма аз питам за МД! :)))

Дръж се естествено, Мира! :) Батето...стои здраво на крака, не е плаващ пясък! Некви други...плават!

Спокойна вечер! С най-сърдечни поздрави!
цитирай
11. miralyub - бате,
02.06.2009 22:19
не съм врътнала накъмто друг, аз не съм по изневерите, та спи спокойно:)))).
Марто е пич, оти е маааалкинко по-младичък от мене...виж кви сме младолики само. малко има говорен дефект, ама в това му е чарът. Пък и в сравнение с твоя бабаит, дето само мрънка и боботи с езика на мънкитата - е направо европейско лице:)))).
А за инфото на лични- мноооого е класифицирано,бе- ако ти го кажа, сигурен ли си, че после дебеловратите няма да ме причакват по ъглите да ме стряскат- както впрочем вече са го правили...:)))
Имаш лека и Оправна вечер и от мене!:)))
цитирай
12. miralyub - parasol,
02.06.2009 22:26
в наши яслучай гостът е дошъл да ловува...т.е. риболовува- едри шарани:))))))
цитирай
13. анонимен - Нещо...
02.06.2009 22:36
не сфанах за личните и дебеловратите, ма не тва е важното...
Не ми отговори на въпроса за евангелието и Пичът Марто! :))) Требва да знаеш сичко за тоа, на който се кълнеш и обричаш вот, доверие, кво ли не!!!
Аз знам на кво се обричам, ти не се пали като младо петле! :) Ма ти не знаеш...Щото само фарса Юруков(тоа па къв беше!) - Марто...не искам да изпадам в подробности! А Вуйчо стои отзад в сянка като Велзевул...Пародия!
Останах си със спомена за морето от сини знамена по Цариградско от 1989...Ти тогава на колко беше?!?
И ние, "мънкитата"...не сме тъпи, външният вид лъже! :)
Само за протокола: тва с лични...да не си го взела за некви неприлични неща??? Аз съм интелигентно "мънки", неам навик да отправям неприлични послания, дори и класифицирани!

Та - немах щастието за квалифициран отговор относно Евангелието и новопръкналия се лидер Марто Д. - жалко!... :)
цитирай
14. miralyub - bate,
02.06.2009 22:44
ама на тебе се сините са ти трън в окото. що така????
личи си, че червенинките не са ти опоненти, а първи дружки:))))).
на ЛС- квото съм обещала- ще ти кажа, не се притеснявай- аз на думата си държа. неам нерви просто точно сега да се сещам за ония дни и ония хора...

п.с. В 1989 съм била на 15 години.
цитирай
15. flyco - към bateto
02.06.2009 23:29
Какво значение има за избирателите каква религия изповядва лидерът на партията според теб? Какво значение за който и да е има каква религия изповядва някой?
цитирай
16. miralyub - Флай, че няма значение- няма. . . но ...
02.06.2009 23:35
Флай, че няма значение- няма...
но Батето просто е станал част от машинката за слухове и внушения с обратен знак... по избори тези механизми работят с пълна сила...
ама що не каже нещо изобличаващо срещу своя си голям опонент -БСП- това не мога да разбера???
цитирай
17. gothic - Не знам дали сте
02.06.2009 23:54
обърнали внимание на обращението на Станишев. И по-точно на частта с поуките. мамка му, и аз не ща повече да съм учебна газка. Хайде стига вече. И ако ще говорим за черен пиар някой може ли да ме открлехне кой го практикува най-усилено напоследък? ;)
цитирай
18. boristodorov56 - Хич да не ти пука!
03.06.2009 00:17
Станишев друго не заслужава.
Пък на всичкото отгоре е и войнстващ атеист, който
се задява с Марин Патриархски и Николайча Луд Пловдивски - двуличник кумъниз.

цитирай
19. анонимен - Добро утро! :)
03.06.2009 06:56
Мира, няма как да не са ми трън в окото хора, в които повярвах и таях надежди! И за пореден път виждам, че явно Историята на нищо не ги учи - т.е. те не желаят да се научат...
За машинката за слухове - бъркаш! Порови в нета, трябва да знаеш за кого гласуваш! :)

Лек и успешен ден!!!
цитирай
20. анонимен - Весо - Охо, какво виждам.
03.06.2009 08:40
Мира, снощи са те обградили от всички страни и си в позиция "кръгова отбрана". Мъчат те, изстискват те, манипулират те. Искат да си смениш темата, т.е. мнението си. Да де, но ти не си социалист и да искаш, не можеш да се "накараш" да мислиш като тях. Много се дразнят!
цитирай
21. miralyub - gothic,
03.06.2009 08:47
дааа, обръщението е супер идиотско.
станиш има една реплика, която ме хвърли в музиката още с първото чуване: Аз, каза, сбъднах мечти- една от тях е влизането на Б-я в ЕС!!!!!
точто той/те, които най не дърпаха натам и ни хвърляха към изтока- сега се хвалят и го турнали най-отпред в клипчето си...
за черния пиар- с технитекамъни- по техните глави, нали знаеш...
поздрави!
цитирай
22. miralyub - Боре,
03.06.2009 08:50
кво ще ми пука- нали аз като си напиша нещата, които ме вълнуват, и ми олеееееква . абе, гот ми е...
сигурно и при теб е така, че виждам и ти не ги оставяш нито за минутка:))))))
хубав ден!
цитирай
23. avangardi - Мира, добро утро и здравей:-)
03.06.2009 08:54
И аз да се включа без много обяснения, защо се присъединявам към изказванията на july26, flyco, bateto!!!
Просто прочети този постинг:-)
Тя, политиката, си е един вечно актуален виц! Вглеждане в реалностите...
http://mkalpakchiew.blog.bg/izbori-2009/2009/06/02/tia-politikata-si-e-edin-vechno-aktualen-vic-vglejdane-v-rea.343059

Поздрави и решението си е твое:-)), но не задължавай и другите да мислят само като теб:-))
Слънчеви усмивки за теб!
цитирай
24. miralyub - Добро утро, Бате! ти не си спал ...
03.06.2009 09:11
Добро утро ,Бате!
ти не си спал цяла нощ, като гледам...само чакаш да пукне зората и да захапеш моите...
за нета, ровя,бе, ровя и не спирам, ама навсякъде ТОЙ- твоят герой ми изкача и Станиш. Не е лошо, врагът трябва да се познава, нали знаеш:)))))
такава инерция съм набрала, че да ти призная- в шкафчето си имам на ББ и Гей брошурки... и на вашата се наредили лицата ви за евродупета, хахаха. Всичките изтупани, само най-отпред се турнал наш Евробайганьо/ББ/, де. Неглиже, брадясал, по дънки... еталон за европеец:))))
Поздарви на теб и успешен ден!!!
цитирай
25. miralyub - Весо, споко, купон да става. . . Аз ...
03.06.2009 09:13
Весо, споко, купон да става...
Аз съм боец и съм свикнала с битките, да не се бърка с "бибитките"- те са специалност на други играчи:))))))))).
цитирай
26. miralyub - avangardi,
03.06.2009 09:17
привет!
Мисля, че не си права- в моя блог няма модерация, анонимните са добре дошли. това е повече от показателно, че се допускат всякакви мнения.
а и не държа да се харесвам на всеки.
това са моите мисли, усещания, моите позиции... и моето място за терапия от простотията наоколо.
оттук нататък- за читателите- свят широк или блог широк...
Поздрав!
цитирай
27. анонимен - Подсказват ми от апаратната... :)))
03.06.2009 09:37
...че понеже " Батето просто е станал част от машинката за слухове и внушения ..." - то имало блог на новия Месия - Мартин, който се засяга от едни такива неща:

http://www.martindimitrov.com/?p=328


цитирай
28. miralyub - ми има. знам го, знам го- мен не можеш ...
03.06.2009 09:47
ми има.
знам го , знам го- мен не можеш ме хвана неинформирана...
ми, Мартин си има блог, щото прави съвременна кампания, не ходи да рита топка и да се договаря с мутрите как да изкупуват гласовете на народа:))) и е нормално да има мнение по различни въпроси, пък били те и религиозни.
Ама аз забравих, това твоето8 и на апаратната/ е от ревност, щото твоят герой само от ченгеджийство разбира, той нали си призна: премиерстването не го кефи/много отговорно и иска сиво вещество, а такова НЕМАААА/, човекът си пада по МВР- бой, строева подготовка, военно положение... хаххаа, нали ще ни въведе такова още щом спечели-това не знаеш ли вече???
а Догановата религия??? Тя не те ли плаши????:))))))))))))
цитирай
29. анонимен - За моста май да сме благодарни на ...
03.06.2009 10:00
За моста май да сме благодарни на "Негово Величество"... а СтаниШефчет ще "го довърши"/Вчера из Видин раздаваха снимки на Симеончо - може би да видим - Как е да "живееш като Симеончо" през фашистко"...
цитирай
30. miralyub - анонимен,
03.06.2009 10:04
абе, за мостапърво на сините- по тяхно време бе взето решението... после Симеон доста протака, ама беше с цел...
и сега дали на Симеончо, дали той на нас да е благодарен, че успя покрай града и проекта да уреди приятелчетата си испанци да го строят и кой знае колко му е комисионната от това нещо:))
а за снимките на малкия Симеончо - ИСКААААААМ веднага една, нали си колекционирам за таблото "Те са наш срам":)))
цитирай
31. анонимен - towa e...
03.06.2009 10:25
http://www.kingsimeon.bg/
цитирай
32. gothic - Мира,
03.06.2009 10:26
поздрави :)))
цитирай
33. miralyub - ваааа, анонимен,
03.06.2009 10:35
много тежкарско ,бе... го дава кингът:)))).
сайтчето не ми се видя изборно, ама що го рекламират на постерите си??? не знаят ли, че вече дедото е бита карта с билет за Мадрид????
цитирай
34. miralyub - gothic,
03.06.2009 10:36
тенкс!
нема да се даваме, я!:))))))))

П.П.като земам инерция, нямам спирка, братче...ама ше ме потърпите още малко...
цитирай
35. анонимен - Ти пък. . . не е предизборно. А какво е ...
03.06.2009 10:55
Ти пък ... не е предизборно. А какво е М. Кунева? Че чак и Хасанчо го има на снимките. Това ако не е послание...
цитирай
36. miralyub - анонимен,
03.06.2009 10:57
на челна страница на сайтчето само за царските символи виждам инфо- нема Кунева, нема партия, бе...
или ако ги има- са в трета глуха...щото партията е дедото.божееее, как забравих:))))
цитирай
37. анонимен - А в новини и акценти? - супер си е Дедо ...
03.06.2009 11:04
А в новини и акценти? - супер си е Дедо ти. Не зяпай само по младото Сергейче. Вече ти го казаха...
цитирай
38. miralyub - еее, стрелянето по Станиш е тръп...
03.06.2009 11:10
еее, стрелянето по Станиш е тръпка:))).
аз да не съм некъв геронтофил...та с дедо ти ще се занимавам:))))))).
цитирай
39. анонимен - "Избери видинчанина Любомир ...
03.06.2009 11:21
"Избери видинчанина Любомир Георгиев" - казва дедо ти.
цитирай
40. miralyub - ооо, този е учител и знае само 1-2 ...
03.06.2009 11:24
ооо, този е учител и знае само 1-2 езика- но това според дедо ти го прави достоен!!!!!!
цитирай
41. анонимен - Да, станишевци
03.06.2009 11:27
имат голяма вина за липсата на хармония.
:)))
цитирай
42. miralyub - parasol ,
03.06.2009 11:37
изродиха всичко по свое подобие:))))
цитирай
43. gothic - Мира,
03.06.2009 12:19
що още малко бе? :(((
цитирай
44. miralyub - Гот,
03.06.2009 12:25
до 5 юли...
после може да подкараме на роматика:)))
цитирай
45. sramejlivetsa - Мира, много се закачаш в блога:)))
03.06.2009 12:58
Мира, много се закачаш в блога:)))
цитирай
46. анонимен - Весо - Много ми хареса това:
03.06.2009 13:07
Станишчето по моста с мотора ли мина или с трамвая? Или пък е ходил по водата като Христос. Що не си поиска от Сава подаръка, микроскопчето, че да го потърси липсващото мостче видинското.
Поне една КОПКА да ви беше направил. Ама той ви изпързаля.
И сега, ко шъ прайте без КОПКА. Ще ви викаме НЕкопани. ;)))
цитирай
47. miralyub - sramejlivetsa ,
03.06.2009 13:42
теб не мога да те мина никога в това отношение, а и не се натискам:))
цитирай
48. miralyub - Весо, общо-взето Др. Станиш няма ...
03.06.2009 13:47
Весо,
общо-взето Др.Станиш няма какво да копа при нас-всичко е закопано. благодарение на него.
а за моста- той копА на него в май 2007, а го почнаха реално август2008, такова копане беше:))
цитирай
49. анонимен - Весо - Мира, приемай отново поздравления!
03.06.2009 14:35
Отново те цитират, но не официоз , а в нормален е-вестник:
http://zadnovinite.comoj.com/images/June09/2/stanishev-burq-vidin.html
БРАВО! Радвам се за теб.
цитирай
50. haralanov - Здравей Мира!
03.06.2009 14:36
Понеже комунистете са и безбожници,нехаят за знаците отгоре!Бурята във Видин,може и да си е природно бедствие(тук не визирам Емел Етем)но автобусът който помете и уби хора има много повече общо със сегашното правителство,отколкото с природните бедствия!Поздрави!
цитирай
51. miralyub - Весо,
03.06.2009 14:49
Така правят истинските издания- другите налагат инф. затъмнение:)))
цитирай
52. miralyub - haralanov ,
03.06.2009 14:56
получава се това : от бедствие в бедствие.
просто снощи като гедах бурята, която наводни и дома ми, и офиса в работата, и знаейки кой идва и с каква програма се движи, не се стърпях да направя паралел...и намеря връзка:))).
впрочем ,днес улиците са пак в блокаж и ченгета дебнат отвсякъде заради височайшата особа.
хубав ден!
цитирай
53. анонимен - Весо - Да си седят на тъмно тогава...
03.06.2009 15:01
А при нас вчера беше ясно, слънчево и тихичко...
Едва сега заваля и затрещя.
Яснооооо, Станишев идва, бЕгайте.
цитирай
54. haralanov - Хм...
03.06.2009 15:20
Егати височайшата особа...
цитирай
55. valsodar - Че, какво не ти харесва от Станишката?
03.06.2009 15:51
Каквото е обещал - изпълнил го е.
И сега с честни очи гледа отново към електората си.

Така де, човека каза че кризата у нас е свършила.
Вярно си е.

Само дето забрави да спомене и за кои, ама като не сте го питали, кой е виновен - този който не е казал истината или този , който не я е изискал от нея.

Политиците у нас винаги честно са обещавали и още по-честно са изпълнявали обещанията си.
Само имат един дребен недостатък, бъркат число и род - каза Симеончо - ще се оправим за 800 дни, ама не даде списъкът на тия дето ще оправи като дойде на власт.
Оправи ли си човека имотното деридже за 800 дни?
Оправи го !

Е кой ви е крив тогава, че грешно ги разбирате нашите политици?

Те всичко си изпълняват.

Мен от това най-много ме е страх. :)))
цитирай
56. miralyub - valsodar ,
03.06.2009 16:05
еее- ето- чак сега схванах какво е имал предвид другарят с онази реплика/гледах я снощи/ , каза: АЗ СБЪДВАМ МЕЧТИ...
и за какви мечти ставало дума?!?! неговите!!!
щото аз моите въобще не ги и помня вече...
цитирай
57. flyco - Re: 56.
03.06.2009 16:24
Виждаш ли как си забравила доброто като се занимаваш все със зло. Рекламите по ReTV за Синята коалиция са ориентирани съвсем конкретно към възможното добро бъдеще. Ако си забравила мечтите си, можеш да си ги припомниш.
цитирай
58. bloghead - Видин и Северозападна България
03.06.2009 16:33
са бастион на БСП, не знам какво те учудва това бедствие :)
Пък Дунав мост ако закъснява само със 6 месеца би било добре, мисля, че според първоначалните прогнози трябваше да е готов 2009. Да би едно правителство се морило над него, ама не би.
цитирай
59. boristodorov56 - http://www. youtube. com/watc...
03.06.2009 17:37
http://www.youtube.com/watch?v=Pu-3Og4Yg2g
цитирай
60. cornflower - същото бедствие сполетя моя град, ...
03.06.2009 17:47
същото бедствие сполетя моя град, когато на власт беше социалистката (к) Ед.
цитирай
61. анонимен - Мира!
03.06.2009 19:24
miralyub - ми има. знам го, знам го- мен не можеш ...
09:47
...а Догановата религия??? Тя не те ли плаши????:))))))))))))

Тва вече е нещо сериозно!!!
Ако има нещо в шибания живот, което да плаши Батето - тва е ЗМИЯТА!...
Не знам дали си схванала, че нарочно те ръфам за сините! :))) Но тоа резан гнус е нещо, което ме плаши!!! Тва е Нечовек и се доказва от постоянното му присъствие тиа 20 години...Три атентата има вече срещу него - НЕ и НЕ! Тва животно има 9 живота, бе!!! Най-малко! И мен за кво ме е яд на сички десни гейове, бе??? Те не се научиха, не схванаха, не разбраха!!! Не гледат Биг Брадър и Сървайвър - да разберат, че за да сполучат - трябва да елиминират кого??? Силния!!! Щот колкото и да ми се повдига, тоа има акъл - повече от нещастния Гей, от изкуфелия Дедо! Има повече и от Вуйчо - затова е неизменно във властта! За съжаление моят Бат' май също не схваща тва, да го ева! :)))
Ма не е за смех - с тиа цайси Резания е като кралска кобра...и студения му ехиден поглед ме плаши, бе!!! Тва е ФАНАТИК! И ще си остане на власт...

Не знам, лошото е, че кучетата(ние) си лаят - кервана(те!) си върви...И циркът е тотален!
цитирай
62. drakulla - А случайно да
03.06.2009 19:43
знаеш, Мира, Яне Янев откъде има толкова пари за билбордове. Абе много са бе! А те доста струват!
цитирай
63. miralyub - уххх, това работата край няма. . . ...
03.06.2009 20:05
уххх, това работата край няма...
айде сега да карам подред:))
Флай, Ретиви не гледам. нямам време да стигна до нея, макар че тв-то цял ден бръмчи на работата.
ако говориш за "по-добрия отбор"- която върви и на националните- там ми става драго, като ги гледам такива сплотени донякъде като в доброто старо време...
цитирай
64. miralyub - bloghead,
03.06.2009 20:08
да, червен бастион сме, за съжаление.
ама понеже сме такива - та затова сме и най-зле откъм икономически и човешки показатели. това също трябва да присъства в партийната им книжка с достиженията "Защото сме социалисти"- ама май са го премълчали...
а за моста- ами в последните две правителства, където пръст имат червените - ето, все не става- това са 8 годинки вече.
цитирай
65. miralyub - Боре,
03.06.2009 20:08
този клип или нещо много близко гледах и аз тези дни- добър е и е истина.
цитирай
66. miralyub - bateto,
03.06.2009 20:17
сега ще ти кажа нещо. и аз , и ти не обичаме Доган и знаем всички за какво става въпрос какво злокачествено образувание е за държавата... и което най ме плаши е, че преди месец и нещо- ама в един кратък период направо се шашнах. и си викам - кво става ,бе хора! що народ почнало броеници да върти. а сме край без ДПС, уж. клиенти на работата ми - няколко, пускам ТВ-то и докато течеше оная боза Бигбрадъра- Кошлука- уж европейски политик- ама на диванчето докато си хортува със съквартирантите- броеница въртеше!!!! Някой това дали забеляза...
зараза е!
но, сложи ръка на сърцето и гледай безпристрастно, аз понякога го и мога това, представи си:))). те това е енигма- да е винаги в играта, не най-силния, но е най тактик- винаги той дърпа юздите на другите... това трябва да му се признае, и да се осъзнае опасноста от него, макар да е омразен до долу на всички ни.
цитирай
67. miralyub - cornflower,
03.06.2009 20:20
Ед???? я уточни.
цитирай
68. miralyub - Дракула,
03.06.2009 20:23
Знам, знам откъде са, но не е за публичност...
Впрочем точчно днес забелязах, че един негов билборд на централно място при нас са го свалили...така по средата на кампанията... озадачаващо е.
или е бил незаконен, или не си е платил колкото и къдет отрябва, или някой му прави сечено от местната администрация. щото мястото наистина е трафиково откъм хора.
цитирай
69. 4ervenotikveni4kov4e - ЕДНО ЗЛО НЕ ИДВА САМО
03.06.2009 20:37
Ами кво няма да има буря - както е казал народа ЕДНО ЗЛО НЕ ИДВА САМО ! А колкото до кампанията им - както винаги с незаконни средства ! Гнусари !
цитирай
70. miralyub - да, тази поговорка бях забравила- ...
03.06.2009 20:41
да, тази поговорка бях забравила- връзва се перфектно...

цитирай
71. ssstto - а дъжд
03.06.2009 21:05
от жаби валя ли? това е най-сигурния знак
цитирай
72. miralyub - валяха лъжи, наглост и цинизъм. . . ...
03.06.2009 21:29
валяха лъжи, наглост и цинизъм...некви приказки за Индустриални зони. хахаха, бабите от пенсионерския клуб им разбира главата от индустриални зони...
после др.Станишев се дигнал и отишъл на място да гласува за Белоградчишките скали????
Премиер български ли е това???
Ми той е трябвало пръв да гласува още преди 2 месеца, когато тръгна кампанията за чудесата!!!
цитирай
73. ssstto - значи като си е отворил устата
03.06.2009 21:46
и се е случило почти същото, само че по-страшно.
СС говори хубаво, но не слуша хуч.
а за белоградчишките скали, не си права, щото азер меликов е гласувал от името на премиера 5 милиона пъти
цитирай
74. miralyub - Че имал ли е време Меликов от толкова ...
03.06.2009 21:54
Че имал ли е време Меликов от толкова черен пиар да прави маратонско гласуване??
и то да гласува за нещо позитивно?
:))))
цитирай
75. анонимен - Весо - Внимание! Внимание!
03.06.2009 22:54
Въздушно нападение! Говори майор Ебем Етем.

Айдеее, започнаха и да ни нападат вече!
Съселчетата.
Останаха им 31 дни да си съселчуват.
цитирай
76. miralyub - Весо, ми на това ги научиха в новата ...
04.06.2009 09:19
Весо, ми на това ги научиха в новата структура на Етем- да бъркат 2 бутона:)))
цитирай
77. анонимен - Весо - Ау, Мира, тази сутрин трима от...
04.06.2009 09:37
хората, с които работя се оплакаха от гадните телефонни обаждания от соцщабовете. "Вие за кого ще гласувате, с коя бюлетина?" Казала им с кой номер, а ТЕ: "Няма такъв номер". А колегата направо ги пратил на майка им в .....
Докога ще ги траем да ни бъркат в личния живот.
"Все някой се смее НАГЛО в очите ни!" Мамка му
цитирай
78. lakmusa - СЕВЕРОЗАПАДНАЛА
05.06.2009 13:28
БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГЛАСУВА МАЛОУМНО ЗА КОМУНИСТИ НИЩО, ЧЕ 50 ГОДИНИ СЪЩИТЕ КОМУНЯГИ НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗАТОЗИ ХУБАВ ГРАД А И ЗА РАЙОНА.СЪБУДЕТЕ СЕ МЛАДИ ВИДИНЛИИ. НАДИГНЕТЕ СЕ И ИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ДЕМОКРАТИЧНО.нЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЧОВЕК КОЙТО НЯМАЛ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ДА ОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТА НА ТЕЗИ ВЕЧНО КОПАЕЩИ ЗЕМЯТА ХОРИЦА.ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА НЕ РАЗБИРАТ МНОГО МНОГО ,НО ВИЕ МЛАДИТЕ ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И НАПРАВЕТЕ ОТ ВАШИЯТ КРАСИВ ИЗОСТАНАЛ РАЙОН РАЙСКИТЕ ПОРТИ НА БЪЛГАРИЯ
цитирай
79. lakmusa - !!!!!!!!!
05.06.2009 13:32
НЕ ДАВАЙТЕ ВИДИН НА ДПС-ТО
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3322942
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031