Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2009 20:39 - Дясна партия с леви кандидати?!?!?!
Автор: miralyub Категория: Политика   
Прочетен: 1245 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 12.06.2009 20:47


         Или такава дясна партия е лъжовно дясна, или има нещо много сбъркано и нечисто в такива леви кандидати...
        Фактите са очевидни.
      Вчера ГЕРБ отсвири сътрудничеството със Сините и без капка срам си прибра и афишира като свой мажоритарен и пропорционален кандидат и водач на листа професора по история Божидар Димитров. А днес за мое удивление даже продължи да следва същия тренд- като издига отявлени комунисти в листите си.
        Първо тази сутрин с голямо любопитство гледах изявата на Б. Димитров в едно сутрешно телевизионно студио, от което ми стана ясно едно: човекът има представа какво ще прави в ГЕРБ само до провеждането на изборите. Ще го играе муле. Ще събира гласове за влизането на партията на Генерала в НС, поради огромната нужда от такива, разбира се, без да има каквато и да било ясна визия каква ще е тази дясна политика, която ще върти с негово участие и помощ занапред новата му настойница! Ако въобще можем да се надяваме на дясна политиката. На въпрос на водещия как един човек с леви убеждения ще приеме една бъдеща коалиция със сините, уважаемият историк и голяма уста, се стъписа. Оказа се неподготвен... И го заувърта...
       Днес, като прочетох водачите на листи по места- вече нямам съмнение, че в бъдещата си парламентарна група Димитров ще е в свои води и със свои червени другари. Така например, отсега е ясно, че компания ще му прави водачът на листата във Видин Владимир Тошев – бивш кадър на БСП, който винаги е изпитвал гордост от вписаната в кариерата му една номинация като кандидат-кмет на червената партия.
    Сега председател на ГЕРБ в крайдунавския град, полковникът от запаса има в сивито си служби в редица гарнизони на ІІ и ІІІ армия, в командването на Сухопътните войски, в отдела за интеграция с НАТО. Завършил е военна академия в Киев, Украйна (бивш СССР), и ВА “Г. С. Раковски”, което ще го впише идеално в ченгесаро- пожарникарския маниер на работа.
      Ето част от отговорите му в едно интервю за Информационна
агенция БЛИЦ:
Е, и как стигнахме до политиката?
- Нямах нужда да се занимавам с политика, но преди пет години ме номинираха като председател на Областния съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, от БСП за кандидат-кмет. Приех, защото обичам Видин и нашия край, това е емоционалната причина – да помогна, колкото мога.
Не се ли чувствате малко неуютно - първо БСП, а сега пък ГЕРБ?
- Член на БСП никога не съм бил, но лидерът на БСП в региона Мишо Миков ми е добър познат и приятел, но сега разбираемо сме поляризирани.
-Няма ли много крайни изхвърляния вашият т. нар. неформален лидер. В не едно свое изказване той казва, че никога няма да влезе в коалиция с БСП, а само с десни партии. Това е много смешно, защото няма нито една дясна партия, която да има някаква реална тежест в сегашния политически живот, и второ, известно е, че е много рисковано да казваш “никога”?
- Може би не сте го разбрали правилно. Значи, категорично с ДПС няма да правим коалиция – трябва да го лишим от позицията на вечния балансьор. Специално аз искам да работя с всички, защото в нашия общински съвет са представени 7 партии и коалиции. Затова винаги предприемам предварителни действия преди всеки общински съвет, за да можем да постигнем някакво компромисно решение преди дебатите. И още нещо – за тези, които ме обвиняват, че съм бил член на БКП, номиниран от БСП, и т. н., и досега твърдя, че никой не ме е карал насила да стана член на партията, макар че това беше предварително условие за израстване в кариерата. Сега виждам условия за друг начин на развитие и с всички сили ще работя за тази кауза и за доброто на Видин.







Гласувай:
0



1. krotalka - Вече и за слепците трябва да стане ясно,
12.06.2009 20:45
ГЕРБ е умишлено създадена партия от БСП.
цитирай
2. miralyub - дааааа, 30 % от хората, коит още в...
12.06.2009 20:50
дааааа, 30 % от хората, коит още вкарат в НС са червени- и какво ще промени гласуването на 5 юли??? нищо.
цитирай
3. haralanov - Здравей Мира!
12.06.2009 20:51
Нищо Дясно няма в ГЕРБ!Те са същото мюре за наивници,каквото беше и НДСВ преди ЧЕТИРИ години!Най-жалкото е,че наистина дясно мислещи хора ще бъдат прилъгани!Уж да,,гласуват за Бойко,,.А той не е в никоя листа!Не е и мажоритарен кандидат никъде!Отработено е вече...
цитирай
4. miralyub - Хараланов, аз затова ненавиждам ...
12.06.2009 20:55
Хараланов, аз затова ненавиждам ГЕРБ. И на Батето казвам- гледай им хората по места...не гледай оня дето се снима с всички поотделно за плакатите по сградите и календарчетата. Ебаси измамата!!!
истината е, че няма политически проект, в който БСП да не се набутва още отначало- така държи нещата винаги в свои ръце.
цитирай
5. haralanov - А го има и обратното...
12.06.2009 21:52
Уж Лява партия като БСП,пълна с милионери.Примерно като Добромир Гущеров,Петър Кънев,Жени Живкова,Петър Манджуков,Стоян Проданов,Стоян Александров,Красимир Премянов...Списъкът е доста дълъг.Както се казва,факт и парадокс едновременно.
цитирай
6. miralyub - Аааа, тия милионери не са привне...
12.06.2009 21:56
Аааа, тия милионери не са привнесени - тия са отгледани там:))))
цитирай
7. sowhat - пременил се илия
12.06.2009 22:03
и пак в тия

фурнолопатаджийството е добра политика в българия
цитирай
8. miralyub - СОУ, най ме избива на смях като ме ...
12.06.2009 22:05
СОУ, най ме избива на смях като ме убеждават, че са десни...
цитирай
9. haralanov - Съгласен съм с теб Мира но...
12.06.2009 23:31
Съгласи се,че е нелепо,лява партия да си отглежда милионери.Теоретиците на лявото,просто биха се гръмнали или биха написали други учебници!
цитирай
10. анонимен - Мира!
13.06.2009 00:25
...Траем си, щот си ми слабост! :)
Само да спомена - два Нарциса нема как да мелат брашно, особено...по-мургавия! :)))
Давай смело! Само ше чета!...
цитирай
11. miralyub - абе мани нарцисите, Бате, виж ка...
13.06.2009 08:41
абе мани нарцисите, Бате, виж кандидатите... след 7 юни замалко...ахааа- да взема и да приема твоя човек, ама след професорчето и другите партийни другари, хехее- виж за какво си мислят в интервютата- за БКП,БСП... за какво говорим тогава????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3356866
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930