Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2008 13:18 - Шоуто "Великолепната шесторка"
Автор: miralyub Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1088 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 15.01.2008 13:21


Снощи широко рекламираното шоу с това заглавие стартира по БТВ.  Както стана ясно,  в него шест известни изпълнители ще пеят в дует с шест популярни български личности с благотворителната цел да набират от смс-и средства за децата от дома в с. Могилино.
Дотук всичко е точно- каузата си я бива, стратегията - също.
Има обаче нещо много уродливо между трагедията на децата в Могилино и блясъка на шоуто по БТВ. Смятам, че продуцентите трябваше да заложат на нещо по -семпло - и като дизайн в студио, и като  стайлинг на  някои от участниците, в крайна сметка не гледаме наградите "Грами", а благотворителна кампания. Бляскавата и   пищна рокля на Ани Салич въобще не бе добър избор /иначе харесвам жената и смятам, че е добра водеща/. С този тоалет обаче тя изгреждаше  префърцунена, адски изкуствена и някак ме  отдалечаваше от  каузата, към която иначе трябва да приобщава всички ни. 
Визията на  Рени прилягаше повече за нощно шоу, но не и за благотворителна кампания. За пореден път се убеждавам, че чалга изпълнителките  не трябва да бъдат вкарвани в среда с нормални хора, веднага се открояват с простотия. Певицата кудкудякаше  адски дразнещо в опитите си да привлича внимание и да парадира как нейната професия я среща с известни хора и какви "полезни" изяви и контакти е имала досега. 
Участието на ексминистъра на отбраната малко ме смути. Смятах го за по-голям дървеняк /такъв обаче за моя радост се оказа Веско Маринов/. Дано участието на Свинаров идва  от наистина човешки подбуди, а не е  трик за трупане на реклама за себе си и за новосформираната парламентарна политическа група. Хак му е обаче дуетът с Рени и предвиждам, че благодарение на  тъпотата й ще падне  голяма излагация.
Напълно безлични ми бяха  зъболекарката и издателят Мартин Захариев,  а Мариана Векилска ме разочарова- на моменти беше ужасно креслива по време на изпълнението си. 
Браво на Мариана Попова, Деси Добрева, Дичо и сървайвърката Нели - бяха себе си, поне според мен.   Данчо Караджов безспорно стои добре и на мястото си. Но върхът е Тити Папазов. Най-свежарското нещо в цялата история, направо са ударили бинго с него. Сладур. Не може да пее, но обещава голямо шоу и ако пускам смс-и, ще е само заради него.




Гласувай:
0



1. анонимен - BG grajdani w za]ita na istinata
28.02.2008 01:30
С всичкото ми уважение, Могилино е страхотна кауза, по която да събереш симпатия и дарения, но трябва да се работи широко..Затова смятам, че хора като теб трябва да подкрепят писмото.Иначе, без вашата намеса медиите само hijacked темата.

Аз също избивам фрустрация в дръзки афиши срещу властта, но от място не се
вижда проблемча. Те действат все още с надежда, че е възможно проблема да се реши
законодателно..разбираш ли, искат закон с който да се предизвиква човечност
???!!!Защото явно хората все още крепят някаква надежда, че държавността ще изскочи иззад шипковия храст и вдигне меч срещу несправедливостта.

Проблемчето е, че държавата я няма. Нека загражденията около сгради пълни с безотговори държавни мъже не хранят заблудата, че някой е там. Страх власт пази.

Надявам се на твоята лична подкрепа, която значи много.

До българските творци и мислещата общественост на България.
Приканваме ви да се дистанцирате от опитите на правителството да скрият зад формулата "браним имиджа на България" престъпната си политика по отношение на децата с увреждания. Смятаме, че името на България се гради от хората на изкуството, културата и мислещата общественост и искрено се надяваме да ни подкрепите чрез имената си и чрез имената на организациите, в които участвате. Възмущаваме се от опита идеалите и ценностите на нацията да бъдат използвани за защитата на тясно партийни интереси.
http://www.bgpetition.com/EP_film_za_Mogilino/index.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3323056
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031