Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2009 18:00 - Много, много гневен постинг срещу политическото харакири
Автор: miralyub Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12222 Коментари: 64 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Простотията и абсурдите човешки винаги са ме вбесявали. Вбесяват ме и актовете на собствено харакири. Тези, направени от глупост или подвластни на нечие подстрекателство.

       Сутринта един дудук - Борислав Незнамсикой от една софийска организация на СДС, се беше изтъпанил да го играе предизборен сеирджия при Бареков. По скоро да прави политическо харакири на партията си и то в разгара на една жизненоважна предизборна надпревара. Просто „топ водещият”остана без основния си актьор ББ и беше хванал госта си за канарче да вади кирливи вътрешнопартийни ризи и прави шоу. И онзи като първият глупак му играеше по свирката.
     Вкратце, Борислав Незнамсикой  беше дошъл да реве, пардон, да чете някаква протестна декларация от организацията си, в която се заоплаквали,че ръководството на най-високо ниво им било пренаредило листата за депутати и така се бил подменил предварителният вот на самата седесарска членска маса...И се почна едно плюене и недоволство срещу своите. Гнусна история. И малоумна най- вече.
      Защото, първо, винаги има пренареждане и донатъкмяване от върха. Това се случва и при други партии, но чак такива медийни вопли никой не предприе.
      Второ, дори и да има разногласия някакви- за цялостта на партията /коалицията/ и в името на изборните резултати в този момент се МЪЛЧИ. Лаенето, търсенето на сметка и лидероубийството се прави след 5 юли.
      Трето, пълната профанизация и празнодумие от страна на Борислав Незнамсикой, вероятно подстрекаван от някого си /можем само да се досещаме, че става дума за кафе и фесове в едно/, си личеше. При регистрирани листи, връщане назад няма. И това е ясно като бял ден. Но на въпрос дали протестната им декларация поставя някакви наказателни искания за постъпката на лидерите, се оказа, че такива искания НЯМА. Важното е да обвиняваме. А че всяко изтърсено не на място обвинение, всеки незначителен скандал са сигнали към избирателя??? И то ЛОШИ сигнали, защото РАЗКОЛЕБАВАТ. Разколебават не малцината мижитурки, които си плащат членския внос- те са ясни, а ония - свободните от партийни обвързаности, симпатизиращи, кандидати за симпатизиращи или просто решили, че това ще е техният избор на този вот. Защото водещото звено е винаги избирателят, не партията и отношенията в нея.

      И най-абсурдното е, че при така хвърлената бомба, дудукът направи призив да се гласува за Синята коалиция...

   П.с. Постингът е гневен, защото съм на мнение, че или стоиш здраво зад една идея и кауза, или си обираш партакешите от нея и се измиташ тихо. Другото не е достойно никак.





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shturec1 - :))) Всичко е ясно
16.06.2009 18:09
Агентите на ДС са внедрени на всякъде
цитирай
2. haralanov - Здравей Мира!
16.06.2009 18:12
Спомням си,че през 1997 същият този Борислав Бславов,беше бунтар,беше по улиците и барикадите.Беше и по-слаб като телосложение а и в лице.След някоя и друга годинка,вкусвайки от Властта,явно му се услади!И понашопаря!Но не от годините!И не от годините и грам спомен няма,че е бил бунтар.Започна да се изживява на мастит политик,когото статуквото идеално устройваше!Вкопа се и загледа с лошо око бунтарите.Странни метаморфози нали..?
цитирай
3. miralyub - shturec1,
16.06.2009 18:14
даааа, и само те работят от съвестно по-съвестно в тая държава.:))
цитирай
4. miralyub - haralanov ,
16.06.2009 18:21
Честно да ти кажа, за първи път го виждам тоя. Даже името не му запомних от яд...
Бунтар бил, викаш... Колко са непостоянни хората... Беше ми адски прозрачен и нахъсен да руши - отдавна е турил феса:))).
цитирай
5. анонимен - Даааааа!
16.06.2009 18:24
Три градини, засадени с над 120 корена канабис, са разкрили по време на мащабна операция в Петричко антимафиоти от благоевградската полицейска дирекция.

Високи повече от два метра канабисови растения са намерени в имот на 73-годишния Кирил Бойков в село Скрът. Градините се намирали в непосредствена близост до къщата му на улица "Тодор Божинов" в селото, съобщиха от полицията в Петрич.

При обиск в дома на Кирил Бойков, полицейските служители са намерили и торба с марихуана, подготвена за продан.

цитирай
6. miralyub - исках и нещо друго да кажа- значи аз ...
16.06.2009 18:24
исках и нещо друго да кажа- значи, на мнение съм, че имам правото и мога да съм недоволна и да критикувам в такъв важен момент аз, която нито съм член, нито съм на хранилка при тях, но съм в пъти по-последователна в нещата, които изповядвам и следвам. това съм го казвала много пъти. Но този, който е градивната единица на една партийна организация, НЕ МОЖЕ да критикува. Поне не точно сега.
цитирай
7. vmir - 20 години не им стигнаха на такива дудуци да проумеят разликата
16.06.2009 18:28
между партийно строителство и представляване на партия. И не щат да бъдат при БСП, щото онези не били демократични, демек, не давали да се оакаш на пометеното от другарите...
цитирай
8. miralyub - vmir ,
16.06.2009 18:32
още 20 няма да им стигнат...
но този ще иде в ДПС- защото оттам му дават заплатката , както се вижда...
цитирай
9. vmir - 8. miralyub, че ги има и такива спор няма, но личните ми впечатления ме карат да мисля,
16.06.2009 18:53
че повечето такива са си такива от или от умствена недостатъчност, или страдат от херостратовски синдром. И къде да се изявят в блокирания ни от политически интриги и кьорфишеци политически живот, освен при демократите, където можеш да си правиш и приказваш всичко и да ревеш като на заколение, че не ти дават думата... :(
цитирай
10. hristopetrov73 - :)) Хайде сега си направи един ек...
16.06.2009 19:09
:)) Хайде сега си направи един експеримент. Разпери си дланите на двете ръце и се опитай да преброиш на пръсти, лидерите стоящи твърдо за идеите на партията си. П.С. Аз не можах да напълня и едната си длан.
цитирай
11. boristodorov56 - Приятели, мислех да не говоря по проблема,
16.06.2009 20:03
но не се сдържах.
Бориславов е ясен. Няма да го обсъждам.
Въпросът за подреждането на листите,
особено водачите им не е въпрос,
който следва да се подминава.
Директно задавам въпроса -
какво прави фамозната личност Димо Гяуров -
на челото на Пловдивска листа.
Този абсолютен неудачник,
неизвестен в Пловдив - е вероятно протеже на Петър Стоянов, но какво от това?
Смятате ли,
че тук хората ще гласуват за него?
Нима в Пловдив няма личности,
които да бъдат достойни кандидати,
а не хора на някой - пък бил и бившия предизент?
Става въпрос за Пловдив!
Я вижте блога на toros - той е бивш депутат от СДС http://toross.blog.bg/politika/2009/06/16/plovdivskite-izbiratelni-raioni-shtrih-ot-uidurmata.349702 - никой няма основание да твърди, че не е искрен доброжелател на СДС.
Не желая да коментираме повече този факт -
бъдете сигурни, че тези глупости дават сериозно отражение на крайния изборен резултат.
Знаете не съм, точно аз човекът, който ще хвърли камък против Синята коалиция - но има граници, които не бива да се преминават от никого.
Въпрос на елементарна почтеност към електората.
цитирай
12. miralyub - vmir,
16.06.2009 20:11
затова- минават изборите и чистка... който работил против отива вън.
няма нужда да се отглеждат врагове в собствената къща.
цитирай
13. miralyub - hristopetrov73,
16.06.2009 20:14
Да, трудно е.
Аз прегледах листите на отделните партии и се ужасих от прелетните хора в тях. Мога със сигурност да кажа, че отличителна черта на тези избори освен скандалната страна с кандидатите престъпници, е и още една- това са изборите на прелетните депутати. сякаш за НС за тях си има абонамент.
Уффф, даже мислех да пиша по въпроса, но пусто време- все е кът:(((.
поздрави!
цитирай
14. miralyub - Боре, че какво прави протеже на П. ...
16.06.2009 20:19
Боре, че какво прави протеже на П.Стоянов в листата на сините? Нали братчето на Стоянов плю на президентството му и забягна при ГЕРБ. Мислех, че вече фамилно са там...
А това за критиките- има нужда, но всичко с времето си. Аз също имам сериозни забележки. Една от тях е, че СДС не си уважава кадрите. Кадри се отглеждат!!! Пазят се и се вкарват в употреба, когато най могат да се извлекат ползи от тях.
За критиката по листите сега- това категорично смятам за вредно да се прави точно в този момент. Нали знаеш ние сме най-силни, най- кадърни, най- добрите... култът е задължителен по време на избори. И най-малкото разколебаване и сянка са в състояние да откажат хора да гласуват.
Затова вътрешните критики -после!
цитирай
15. ssstto - възразявам
16.06.2009 21:30
бареков и бб са си дупе и гащи отново. тоя бареков само плете интриги като някаква венета райкова. а този борислав направо съм скандализиран като прочетох за какво говори- за принципи, моля ви се и то по време на кампания. чи то най важното в една кампания не е ли да излъжеш повече. ето и атомната меглена сякаш ще стане евродепутат. ми така е, борислав трябва да се поучи от нея.
цитирай
16. miralyub - ssstto,
16.06.2009 22:05
ОООО, пак ли са се залюбили б и бб??? Аз последно видях как водещият се кълнеше,че повече нямало да върши работата на политиците... егати - какъв долен лъжец излезе тоя Бареков!:))))
Борислав трябва да се научи да говори хубави неща... за своите , лошите да остави за врага. Че така нещо обърках кои счита за негови и кои- не...
цитирай
17. cudo - много
16.06.2009 22:07
многот добре казано!
цитирай
18. miralyub - cudo,
16.06.2009 22:10
Благодарско!
За добре- не знам дали е добре, че ми е доста злобно постчето, но е написано от душа.
Просто ме заболя отвътре като гледах тоя безумец как е заел старт да потопи сините точно сега.
цитирай
19. gothic - Помиари
16.06.2009 22:12
по тези ширини е имало, има и ще има. Обаче на всеки четири години се случва, че именно те определят насоката за следващите четири. Май рлябва и едно ново, "Политравновесие" , по образ и подобие на "Екоравновесие", та да има кой да събира политическите бездомни псета....
цитирай
20. miralyub - gothic ,
16.06.2009 22:14
"Политравновесие", хахаха. Това е идея. Чакай да спретна поста за политическите прелетни птици... да видиш тогава за какви помияри става въпрос- хора без принципи, без лице и без морал...
цитирай
21. анонимен - Леле,авторке!...
16.06.2009 22:37
"Разколебават не малцината мижитурки, които си плащат членския внос- те са ясни, а ония - свободните от партийни обвързаности, симпатизиращи, кандидати за симпатизиращи или просто решили, че това ще е техният избор на този вот. Защото водещото звено е винаги избирателят, не партията и отношенията в нея."

По-тъпо изказване относно принадлежност към една идея,в твоя случай синята,не бях чел досега,извинявай за откровеността!
Можеби само някоя почитателка на БСП,ДПС,ГЕРБ или Атака би успяла донякъде да те конкурира.
По-елементарна си,отколкото предположих,честна дума.Не знаеш ли,че всичко на този свят се купува?
Защо се учудваш на поведението на някакъв интервюиран седесар?Присъствала ли си на договорката за участие в bTV между него и нахакания пловдивчанин?Не си?Тогава откъде знаеш каква е целта(и цената)на поканата?Или можеби съжаляваш,че СДС са те пропуснали да те забележат и "отгледат" като техен кадър?Похвално е,че не членуваш в партия,но и трябва да се примириш,че СДС е вече бита карта и едва ли ще събере повече гласове от това,което показа на евроизборите - вие просто нямате кадри(ти сама си го признаваш-"мижитурките"),нямате и лидер,затова се съюзихте с Манго,който даде свойя достоен принос в съсипването на СДС.
Видинското ви СДС осиротя,след напускането на великия далавераджия д-р Ценов.Но,споко,няма да го осъдят!В България ченгетата на ги съдят!
Нали?...:)

цитирай
22. flyco - Re: 11.
16.06.2009 22:52
Право е на всяка политическа организация да прецени как ще подреди листите си. Може това да направи ръководството, а може това да направят и членовете. Личното ми предпочитание клони към второто, но не напълно. Имам предвид следното:
Организират се вътрешнопартийни предварителни избори за подреждане на листите. Ръководството на партията, олицетворявайки гласуваното му от членовете доверие, предлага кандидатите. Всички членове и симпатизанти на партията, по своя воля обаче преференциално ги подреждат. Така след приключване на предварителния вътрешнопартиен избор ще имаме една бюлетина с кандидати легитимиращи ръководството като такова от една страна и облечени в доверието на членовете на партията от друга. Един вътрешнопартиен мажоритарен вот подреждащ кандидатите в листата според кадърността им, а това че са предложени на вниманието на членовете от ръководството на партията е проверка на самото ръководство. Ако предложените кандидати не генерират интерес от членовете значи ръководството не отговаря на очакванията на електората. Чисто и просто като къпан полицай. Е, малко по-скъпо ще дойде, но пък ако една партия или коалиция няма средствата да организира предварителен избор то тогава вероятно е някакъв политически фантом или изкуствено създадена организация, менте.
цитирай
23. boristodorov56 - 21. анонимен - това пък що го пишеш
16.06.2009 23:37
и какво искаш да кажеш - не е много ясно.

Авторката в пасажа, който цитираш - просто казва,
че СДС не са членовете му, а гласуващите за него и
подкрепящи го само заради едната идея,
а не комерсиално или консумативно.
цитирай
24. sparhawk - без да адвокатствам
16.06.2009 23:54
на Бориславов, трябва да се каже, че такива скандали има в повечето партии - в АТАКА, в БСП, в БНД. Повечето от тези хора отидоха да протестират гласовито. Волен Сидеров го определи като нормално и не мисля, че трябва чак такава ярост, защото някой си бил казал мнението. Това е нормална политическа обстановка - поне за България, пък и не само.
цитирай
25. andi2 - иждържа малко повече от 24 часа, а с ...
17.06.2009 00:09
иждържа малко повече от 24 часа, а с наближаването на изборите ще става все по-тежко и по-тежко...........................
цитирай
26. miralyub - анонимен 21,
17.06.2009 08:40
Въпреки иронията ти по отношение на Ценов, ще поясня следното:
Видинското СДС трябва да е дълбоко благодарно на Ценов и да му носи снимката на ревера си, защото заради него са втора сила в ОбС / след ГЕРБ и най-вече преди БСП/. В червен край като Видин именно Ценов отсвири на трето място комунистите в общината. Или и това не ти е известно???
Само погледни резултатите наЦенов в 2007 и сегашните на СДС- без него те са стопени 5 /пет!!!/ пъти...
И за какво да съдят Ценов? Че е правил нещо за града...Ооо, да ,забравих, хората, които нищо не правят или правят тайно само за себе си /визирам Видов и сие/ няма за какво да бъдат обвинявани ,нали????
цитирай
27. miralyub - Боре,
17.06.2009 08:46
Анонимният, който според мен се подвизава в кликата на един сегашен много некадърен кмет на Видин, пише така, защото има лично отношение към един човек, за когото съм работила. И на когото няма да стъпят на малкия пръст още няколко мандата кметове във Видин. Та този анонимен просто използва всеки мой постинг, за да плюе по него поръчково...
цитирай
28. miralyub - sparhawk ,
17.06.2009 08:48
нормално е в друга обстановка, сега, когато всичко е накантар в тези избори и са важни както за партията, така и за държавата... да ме извиняват, но за мен това е предателство.
цитирай
29. miralyub - andi2,
17.06.2009 08:50
като краста е, какво да се прави:))))))))))))
цитирай
30. mamkamu - +
17.06.2009 09:24
Тоя хубостник е избрал подходящо време!

До анон. 21

Приятелю, май имаш доста изкривено разбиране за елементарност. Написаното от Мира, подписвам с две ръце, че и крака :)
цитирай
31. анонимен - да,все по-лошо
17.06.2009 09:34
Вече СК си има и троянски кон. С каква ли още политическа помия ще ни заливат до края?
цитирай
32. miralyub - mamkamu,
17.06.2009 09:46
тенкс!
петоразрядните "политици" без мозък винаги са били най-добрата маша в ръцете на някого...
цитирай
33. miralyub - анонимен,
17.06.2009 09:47
вместо тоя "троянски кон" да се насочи към врага, влезнал да разбива своите- е те това е резил.
цитирай
34. vminev - "В една българска чета ако са ...
17.06.2009 09:58
"В една българска чета ако са трима - един е воеводата, единият е байрактар, а последният е предател..."- позабравена поговорка.

В началото на комунистическият режим В.Червенков е получил остро писмо от самият Сталин, че репресивните му мерки (смятайте- насилие в широкоразбрани граници, вкл. жестокост при "разпити"и касаещи "бърз съд"), са излезнали ИЗВЪН ГРАНИЦИ И ТРЯБВА ДА ПОСМЕКЧИ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА СПРЯМО СВОЯТ СИ НАРОД....?!

Разбира се, това няма да го намерим в новите учебници по и-я, където турското робство е "османско присъствие в българските земи" с "установяване на османска власт и закони и ред", от КОИТО СМЕ СЕ НУЖДАЛЕЛИ ПОРАДИ РАЗПОКЪСАНОСТА НА РОДИНАТА НИ.

Скрито- покрито. :-) Тутти- фрутти. Бъдещите деца растат в планирана отровна зона и среда спрямо истинността , морала ....

А политиците ни са просто продължение на една отровна линия, започнала ОТ СЛЕДОСВОБОДЕНА БЪЛГАРИЯ ДО СЕГА. Не зная защо се учудвате. Всъщност, ако прочетете повече от нашата история, ви гарантирам, че ще ахнете и ухнете от невероятността на превратите, злословията, насилията, лъжите, превратностите и НАЙ-ВЕЧЕ- ЛИПСАТА НА ИСТИНСКИ ХОРА....НА ИСТИНСКИ ПОСВЕТЕНИ НА ДОБРАТА ИДЕЯ ДА СЛУЖАТ НА ТОЗИ НАРОД, ХОРА.

Ние от освобождението, съблогъри, сме си под робство, угнетявани, подтискани, манипулирани, .... горко ни, че тази линия си се продължава с нова сила.

Дано осъзнаването стане не "европейско", не и езическото "българско", а "Христово".
Владо.
цитирай
35. boyanov - Като изключим конкретния пример, ...
17.06.2009 10:17
Като изключим конкретния пример, един от основните проблеми на СДС е именно начина за политическа кариера (колкото и грубо да звучи) на кадрите. Десетилетия наред ме изумява начина, критериите, по които във висшите етажи на партийната йерархия се появяват и битуват разни... фигури. Достатъчно е да си припомним няколко имена, сега пребиваващи в ДПС или г-н Орешарски и стигам до твърдия извод, че има нещо тотално сбъркано в системата. Да не говорим за странната поява на П. Юруков и избирането му за лидер на СДС!?!? Така че права си в извода, че СДС не си уважава кадрите. Прав е и бористодоров56 да се пита как така в Пловдив се появи кандидатурата на Димо Гяуров като мажоритарен кандидат, че и водач на листа? Хайде в Пловдив - Област изборът е логичен - Йордан Бакалов е и известен, и популярен, и с авторитет. Но да се върнем на пловдивската листа. След Димо Гяуров, втория е Спас Гърневски - много спорна личност и като бивш лидер на СДС, и като бивш кмет на Пловдив. Трети в листата е Николай Караиванов - лидерът на пловдивската организация, който с нищо не допринесе за нейното укрепване и е един чист администратор. Абсолютно неизвестен като политически изяви и абсолютно пасивен като политическо поведение. Но... все пак е лидер на пловдивската организация и мястото му логично е там. Оттам нататък следват 15 напълно неизвестни (с малки изключения) с политическата си дейност хора.
По тази причина никак не съм учуден, че някой "активист" за пореден път се е изцепил неподготвен по национална медия с вкус към политическите циркове.
цитирай
36. анонимен - Виж например НДСВ как си ухажва Б...
17.06.2009 11:05
Виж например НДСВ как си ухажва Безценните кадри - визирам бившата министърка на културата. Тя е просто незаменима.
цитирай
37. avatar22 - неизвестен драскач
17.06.2009 11:46
Приветствувам авторката на постера за нейната проницателна и ясна позиция към противния изменник на така скъпа на мен синя идея.Слепи ли са тези които го познават, що за "седесар" е този Б.Бориславов!
цитирай
38. lado - Не разбрах - вътрешно -партийните ...
17.06.2009 11:51
Не разбрах - вътрешно -партийните избори за лов на балъци ли ги правите,да се види лоялността към местните гаулайтери ли,да се види ламтежа за власт и влияние на някои членове или да придадете лек оттенък на демократичност ?Щото в БСП(БКП) мислят по същия начин за критично изказано мнение
цитирай
39. mph - *
17.06.2009 12:03
Пропуснал съм представлението. Което сигурно е добре. Но съм в течение на мрънкането. Софийската организация на СДС би трябвало да си трае малко повече, като имам предвид резултатите в София.
цитирай
40. lado - Аз човека Б. го разбирам(щото съм ...
17.06.2009 12:07
Аз човека Б. го разбирам(щото съм много проницателен)-колко години лиза задници и сега,когато дойде време и той да хапне нещо съществено - ядец ,слезна надолу на неизбираемо място, а пък и семейния съвет(съд) го подложил на остракизъм.Та нали след избирането му за някакъвситам ,женицата му може би щеше да си спретне една малка фондацийка.Тва е то партийния живот - днеска си квартален лидер на умираща партийка от файтонен тип ,а утре - 2 метра надолу...
цитирай
41. borjanmljakov - миралюб е соц-трътка
17.06.2009 12:21
Естетическите пристрастия издават далеч по-ясно политическите нагласи на индивида и от най-шумните му декларации (аз съм десна, та десна), а тази провинциалистка миралюб се кефи на "трамвай н-р 5", от които по-голем музикален соц просто нема.
цитирай
42. lado - Такива изцепки (42) правят комп...
17.06.2009 12:43
Такива изцепки (42) правят комплексирани личности? - сигурен съм, че не слушаш ни чайковски,ни вивалди
цитирай
43. анонимен - Весо - Ей на, заради такива простаци, глупаци,
17.06.2009 13:42
идиоти и самоубийци ще бъдем в лапите на комунистите и турците още дълги години.
Впрочем, както не съществува такова понятие "бивш комунист", така и не може да има "бивш седесар", Ладо ле, Ладо.
цитирай
44. samo3dni - да, разказаха им играта на СДС, това ...
17.06.2009 14:05
да, разказаха им играта на СДС, това е хубаво, защото явно показва, че вече не го упрявляват и им пречи наистина...

все пак аз мисля да гласувам за Валерия във Варна, да им сложим един трън на всичките в парламента...
цитирай
45. анонимен - Давам ти лунк към една добра статия на Евгений Дайнов.
17.06.2009 14:21
http://desnite.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=136:2009-06-17-09-54-04&catid=41:2009-02-18-15-51-36&Itemid=56
цитирай
46. aman - Не мога да разбера защо лексиката на ...
17.06.2009 14:47
Не мога да разбера защо лексиката на седесариата, (политически талибани създадени в периода 98-2001 г. и подвизаващи се в настоящото СДС и ДСБ останки сега) е ограничена до думите: предатели, врагове, битки, разправи и т.н. Все едно не става въпрос за политика, а за някаква междуселска свада.
Бориславов беше един от лидерите на студентските протести и доста успешен археолог. През 97 г. той, както и останалите студентски лидери отказахме депутатски места водени от идеята, че сме правили протеста не за постове, а за това България да бъде нормална държава. От всички тези хора само той по-късно се изкуши от политиката и се забърка трайно в нея, не вярвам това да го пълни с щастие, но той си знае. Това за Боби.
СДС е единствената партия през последните 9 години, която показа ужасяващата способност да губи, а не да печели електорат по време на кампанията. От парламентарните избори през 2001 г. та досега този симптом не е преодолян. Най-тъжните му прояви бяха на миналите евроизбори, когато с прогнозиран сигурен депутат останаха под линията заради глупостите на Стоянов и сега, когато от 4-5% подкрепа самостоятелно са на път общо с ДСБ да си останат толкова.
Правилата на СДС за издигане на депутати са пределно ясни - вътрешни избори решават кой на кое място е. Мартин Димитров спечели изборите в Плевен и Пловдив, Иван Сотиров в 25 район София. Това е положението и действието на Мартин Димитров е противоуставно и жалко - първо с оглед претенцията му да бъде принципен и рева му за това, че съда работел срещу него (пита се ВАС за кого работи, но това е друга тема) и второ, защото с отказа си да поведе една от тези две листи той много ясно показа, че СДС е неспособен да излъчи депутат от тези две места - едното управлявано от шефа на предизборния щаб и че единственото нещо, което го интересува е той да бъде депутат (не зная лично него или ментора му Костов - се та).
Димо Гяуров може би води в Пловдив по молба на Антонина Стоянова, а не на Петър или пък дълбоко в сърцето и душата си е свързан с този древен български град. Да не говорим за онзи парашутист в Русе - пълно падение, човек от АТАКА, да не говорим за безумното споразумение с БНД, което не събра и 20 000 гласа, но за сметка на това разни хора там имат бая парички.
Едно единствено верно нещо има в поста, но това не важи за СДС и никога не е важало - по време на кампания се работи за партията и каузата, а после ако искаш и имаш основания прави каквото трябва. Но в крайна сметка нещата са такива каквито са - СДС е единствената партия, която ако се чете това дето пише по вестниците не се управлява от себе си и не се води от собствения си интерес. Навсякъде има някакви сенчести интереси, убеден съм. Но в СДС няма собствен, няма имунна система, няма жизнени и съпротивителни сили. Който мине и ги обяздва - дали бил командир, дали сокол, дали обикновен..... все та. И колкото по-малки и по-жалки и по....... остават, толкова по-кресливи и медийно активни.
Както много пъти се е казвало, най-големият проблем на СДС след 2001 г. е, че въобще съществува, но видно е, че целият седесарят (виж дефиницията) работи упорито за закриването му!
цитирай
47. krotalka - С наближаването на изборите,
17.06.2009 15:05
политическия цирк, наречен предизборна кампания, ще се засилва.
Статията към която препраща Парасол, наистина дава отговор на част от въпросите.
Не съм гледала това интервю, което описваш, но не се изненадвам. В момента е борба за кокъла, а не за идеята. Важно е кой ще успее да се намърда в парламента - при това положение идеите остават на заден план.
цитирай
48. анонимен - Куха си
17.06.2009 15:43
като 100 хралипи
цитирай
49. tili - Няма политически цирк!
17.06.2009 15:58
Всичко е подготвено и проиграно в тайните им щабове и сега вадят продажници един след друг. Като не стана с Пламен 1и2, сега този, утре - друг. Очаквам и изборни фалшификации. целта 16 република никога не е била заличавана от алчните им моъци!!!
цитирай
50. aman - Пълни глупости и неосъзнаване на ...
17.06.2009 16:07
Пълни глупости и неосъзнаване на собствената си стойност и обществена тежест. Когато се колебаеш между 2 и 5% одобрение и парламентарна група между 10 и 20 души депутати такива думи и претенции са твърде силни. Те може да мобилизират твърдото ядро, но то си свърши работата на Евроизборите. Сега, ако искате по-добър резултат, с който да опровергаете скептиците и да покажете на душманите, че ви има се огледайте за периферията. Нея с подобни заклинания и фрази не можете да убедите - гледам и по себе си.
цитирай
51. ivovi4 - Да се осмелиш да тръгнеш срещу бе...
17.06.2009 16:15
Да се осмелиш да тръгнеш срещу безпринципността на лидерите си е достойно, но да го направиш точно преди избори когато алтернативата е още по-голяма безпринципност, това е вид улегофрения или по-лошо.
цитирай
52. diletant - Поздравления за постинга!
17.06.2009 17:12
Поздравления за постинга!
цитирай
53. krassko - Какви избори и каква политика, няма ли любов за теб ;)
17.06.2009 17:59
Виж колко си красива. Искаш ли да ти напиша стихче :)

С този гняв и тези ядове след изборите ще ти останат бръчки и някой бял косъм. Я ги зарежи!
По добре пиши за плажовете и снимки сложи ;)
Поздрави!
цитирай
54. boristodorov56 - 50. tili
17.06.2009 19:26
Тук си абсолютно прав.
цитирай
55. miralyub - Ухааа, коментарите наистина са ...
17.06.2009 20:29
Ухааа, коментарите наистина са навалели днес - докато съм била на работа... затова ще отговоря вкратце и обобщено на всички.

- Благодарности за включването и на поддръжниците на моята теза, и на опозиционерите...
Хубаво е когато има сблъсък на позиции, но е хубаво и да се гледа обективно на нещата:)))

- Само пак да повторя- говоря от позицията на страничен налюдател и сигналите, които аз получавам от така изговореното от "доброжелателите вътре в СДС", са недопустими в този момент, защото работят само и единствено в посока да отказват от тази партия ,не да приобщават.

- За партийните хора от СДС, ако има такива тук, искам да кажа, че толкова са се вторачили в групата членска маса и в собствените си ежби, кариеризъм и надпревара кой кого, че вече нямат очи да видят последствията от това, камо ли да приемат реакцията и усещанията на хората отвън.

- На "критикарите":)), които ми препоръчват други теми ...като ЛЮБОВТА, например,да кажа, че в тази сфера всичко блика на макс и е приказно хубаво , та затова ще си го оставя за собствена консумация, да не ми завидите:)))))
цитирай
56. borjanmljakov - ладо педераса на хуя ми украса
18.06.2009 12:13
Пишете ми, харесва ли ви този стих?
цитирай
57. анонимен - @35 boyanov
22.06.2009 12:02
Ми то и във Видин никому неизвестният д-р Иван Ценов изскочил като гъба и бил изпратен да стане кмет.
Всъщност не съм много прав - видинчани са ми разказвали как д-р Ценов е изнасял дисаги с медицинска апаратура,която продавал по сръбските битаци,по време на югоембаргото.
Доктор-далавераджия - такъв лидер е нужен на СДС днес!
цитирай
58. анонимен - На каких досках объявлений в интернете, вы даете частные объявления?
12.02.2012 21:58
Всем известно. Коли надо, что - то продать либо подкупить подешевле, заходи на доску объявлений и давай или ищи нужную тебе штуку.
Я хочу продать свой форд. Однако, начав пробив, в большом обилии досок объявлений, не могу выбрать, на которой из них подать объявление, что бы не ждать результата всю оставшуюся жизнь )))
Их довольно много. И с регистрацией и без, региональные и на всю страну, а некоторые так вобще, международные.

Вот, собственно, вопрос прозвучал в названии темы?

Прошу высказаться в пользу или против данных сайтов:

<a href=http://boardfreeads.com/>бесплатные объявления интернациональные</a>
<a href=http://fadve.ru/>дать объявление российские</a>
<a href=http://brob.ru/>в России бесплатные объявления</a>
<a href=http://docka.net/>СНГ бесплатные объявления</a>
<a href=http://freeadverts.com.ua/>в Украине бесплатные объявления</a>
цитирай
59. анонимен - конструкторы лего оптом конструкторы наборы лего
10.03.2012 09:16
<a href=http://igrushkimakushki.ru/><img>http://s005.radikal.ru/i211/1110/27/2c96301f464b.jpg</img>
<img>http://s017.radikal.ru/i437/1110/e5/7bd39de638fe.jpg</img>
<img>http://s017.radikal.ru/i444/1110/dd/0f3eaacc6918.jpg</img></a>

Tegs: конструкторы лего впору которой он приобретает большущее численность полезности конструктор лего Creator Зеленая строительная пластина 32 х 32 см lego 626 <b>lego звездные войны Истребитель Пло Куна 8093</b>.

<u>конструкторы для девочек лего </u>
<i>развитие воображения дошкольников через лего конструкторы </i>
<b>детский мир конструкторы лего </b>
<a href=http://igrushkimakushki.ru/lego-agents/>lego agents </a>
цитирай
60. анонимен - Thank you him for dehorts
16.03.2012 21:23
Once on site field technicians need to be able to execute mobile communications for field assistance and resolution. <a href=http://lopolikumino.com>phantasmata</a> They are looking for real and honest opinions from everyday people not someone just telling them what they want to hear or how great you think there other games are. http://lopolikumino.com Green material is considered high in nitrogen. <a href="http://lopolikumino.com">piousness</a> In both options you will definitely experience high-end visuals and incredibly moving sound quality. Once again the rules for this are incredibly intricate and subtle. The arresting fascination I had with my old Nintendo system is one that I'm sure many of you know all too well.
цитирай
61. анонимен - котельная на дровах
20.03.2012 23:59
В котел STROPUVA закладывается важный объем топлива, которое разжигается и горит в поверхностном слое, а не внизу, наравне в традиционных котлах. В наибольшей степени экономичные условия чтобы сгорания дров иначе угля создаются благодаря тому, что распределитель воздуха в процессе прогорания топлива опускается всетаки ниже, а нагретые газы, отдавая тепло внутренним стенкам топки, поднимаются наверх в дымоотвод. Таким образом, котел оптимально и максимально экономично расходует горючее, позволяя успевать высоких показателей КПД.

Выпускаются две линейки котлов твердотопливных STROPUVA: дровяная и универсальная, работающая для любом виде твердого топлива.

Промежуток мощностей котлов (отапливаемая место):
7 кВт (20-80м2),
10 кВт (50-100м2),
20 кВт (100-250м2),
40 кВт (200-500м2).
<a href=http://stropuvaua.wordpress.com>http://stropuvaua.wordpress.com </a>
цитирай
62. анонимен - milfs starving cock with gay porn star dream Hardcore sex pics
01.04.2012 10:01
free sex ecards for valentines day top girls porn free online young porn movies horse sex video torrent downloads private webcam sex tapes blowjob in a movie theatre sex in opaque tights erotic porn fetish free orgasm sex amazing indian sex ass lick men free porn for psp ray jay sex tapes outlaw productions xxx dvd big girls porn free hot teens asses sex ass woman cece porn free sex grannies hentai radar , <a href=http://riskandinsurancepedia.com/index.php?title=hard_pics_5>free sex images of little girls</a>, <a href=http://www.recreatingtampa.com/wiki/index.php?title=hard_pics_5>hot gay sex photo</a>, <a href=http://axel.geo-vision.info/index.php?title=hard_pics_5>desi homemade sex videos</a>, <a href=http://www.ponyboy.cjrivard.com/index.php?title=hard_pics_5>free totally spies porn videos</a>

<a href=http://www.musix.org.ar/wiki/index.php?title=hard_pics_5><b>Hardcore sex pics</b></a>

2 girls one cup porn gay clothed anal sex boys young sex gay scandinavian xxx galeries ky sex offenders lee co roller ball porn persimmons altering sex genes hammer xxx video house sex pictures nickolodean xxx xxx personals harrisburg south dakota alt binary sex stories sexy milf bangers babes adult porn site ratings lesbians doing sex a lot aggressive lesbian sex videos hardcore blonde college sex free sex vedio clip biking sex are you really a lesbian quiz , <a href=http://www.memography.org/index.php?title=hard_pics_5>large areolas porn</a>, <a href=http://celtic.gdr-online.eu/w/index.php?title=hard_pics_5>sex entertainment show mexico</a>, <a href=http://photorules.com/index.php?title=hard_pics_5>shots porn</a>, <a href=http://lamut.informatik.uni-wuerzburg.de/mediawiki/ipe7/index.php?title=hard_pics_5>bootylicious porn videos</a>

<a href=http://www.hnavoice.com/sites/hnavoice.com/index.php?title=hard_pics_5><IMG>http://x-tam.com/pic/2305.jpg</IMG></a> <a href=http://www.aefer.com/docs/index.php?title=hard_pics_5><IMG>http://x-tam.com/pic/4096.jpg</IMG></a>
<a href=http://www.grupo-aes.com.br/lab/wiki/index.php?title=hard_pics_5><IMG>http://x-tam.com/pic/1341.jpg</IMG></a> <a href=http://wiki.fellowtravellers.org.uk/index.php?title=hard_pics_5><IMG>http://x-tam.com/pic/1149.jpg</IMG></a>
black porn star free clips traci tricks porn pattycake sex pics megaman battle network sex is julia bahlman a lesbian vanessa minnello and nick lachey sex free sex sexy videos drunk girl ass bare m m spankings ass mat conseil general 13 top hentai streaming douche hentai vintage sex porn pics photos free grannie sex clips alexia in the vip porn completely naked sex busty asian lesbian sluts latinas ass tube sex m hotel singapore free classic adult movies hot gerrman chicks porn , <a href=http://tressless.com/learn//index.php?title=hard_pics_5>nude asian models creampie</a>, <a href=http://tom29lp.webfactional.com/index.php?title=hard_pics_5>famous midget porn stars</a>, <a href=http://funpro1000.homedns.org/~js/ud_wiki/index.php?title=hard_pics_5>boy and mom sex art</a>, <a href=http://wiki.compax.net/index.php?title=hard_pics_5>pissing sex stories</a>
girl fucking guy boob massive milf mature adult forced sex photos female ninja hentai adult streaming films , <a href=http://haithcock.org/index.php?title=hard_pics_5>nikki hunter free porn</a>, <a href=http://wiki.al-termination.com/users/index.php?title=hard_pics_5>big fat ass ghetto booty</a>, <a href=http://iloveroses.com/wiki/index.php?title=hard_pics_5>free condoms in schools sex education</a>, <a href=http://wiki.omgpu.ru/index.php?title=hard_pics_5>porn bloopers outtakes</a>
цитирай
63. анонимен - Trest, just a trest
19.10.2012 04:14
Hello. And Bye.
<a href="http://pole.in/">pole</a>
цитирай
64. анонимен - водитель сборщик мебели подольск климовск сборка мебели 2
23.10.2012 09:37
Наша компания нате протяжении многих лет приобрела большой навык в сфере сборки мебели. Мы выполняем свою работу
законно равным образом во срок. У всех наших мастеров есть кадровый сопелка да эмпирия работы числом сборке через 5лет.
За шабаш сии годы мы росли равно продолжаем испортиться любой суббота!

Мы ценим своих клиентов и выполняем свою работу по максимуму и доставляя как разрешено поменьше неудобства.
Обращаясь к нам, Вам получите и распишитесь гарантированную профессиональную сборку мебели. Да мы с тобой рады произвести для вас следующие
намерение работ сообразно установке:

<a href=http://www.mebel-sborshik.ru/Link/36.html>сборка мебели, деталировка в картинках</a>
сборка мебели мебельная фабрика лером
установка мебели + на кухне
сборщик мебели должностная инструкция
работа сборщик мебели пос томилино
демонтаж мебели ростов на дону
ищу работу сборка мебели
вакансии в тамбове сборка мебели
работа санкт петербур сборщик мебели
сборки мебели

Особенно востребованы настоящее профессиональные служба по части сборке кухни. В конечном итоге, цель кухонного гарнитур,
предполагает безвыгодный на все про все сборку корпусов надевание фасадовк, но (а) также проведение сантехнических, электромонтажных и
других видов работ.

<a href=http://www.mebel-sborshik.ru/Link/37.html><IMG>п»їhttp://www.mebel-sborshik.ru/image/1.jpg</IMG></a>

Наши специалисты профессионально выполнят установку встроенной бытовой техники (варочной панели, духовки,
посудомоечной аппаратура равным образом др.), подытоживание водопроводных, газовых труб да других коммуникаций, провод электроснабжения
к розеткам равно выключателям получай корпусе мебели, буде вдобавок установку мойки и водопроводных кранов. Наш брат уверены, что вам
понравится ваша кашеварня, собранная быстрыми равно умелыми руками наших сборщиков мебели.
цитирай
65. анонимен - ремонт гостиной в квартире фото - ремонт однокомнатной квартиры цена
26.10.2012 02:44

<a href=http://remontveka.ru/remont-kvartir-nedorogo.html>
<img>http://remontveka.ru/images/remont-kvartir-nedorogo.jpg</img>
<img>http://remontveka.ru/images/remont-kvartir-nedorogo-2.jpg</img></a>

Tegs: ремонт квартир в благовещенске что нужно для ремонта квартиры <b>расчет материалов для ремонта квартиры</b>.

<u>ремонт квартир недорого в волхов </u>
<i>ремонт квартир недорого в моздок </i>
<b>ремонт квартир недорого в кашира </b>

<a href=http://remontveka.ru/remont-kvartir-nedorogo.html>ремонт квартир недорого в жиганск </a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3333458
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930