Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2012 17:30 - Лошата диагноза
Автор: miralyub Категория: Лични дневници   
Прочетен: 17072 Коментари: 55 Гласове:
29

Последна промяна: 28.03.2012 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мисля, че  много, много грешим, като обявяваме СПИН-а за болестта на нашето време.
Не тази болест е бич за нас, а РАКЪТ.
Поне за нашите ширини.

Говоря с лекари и всички са единодушни, че  у  пациентите, вече рядко, много рядко се случва откритите тумори да са  доброкачествени...
Споделям това, защото през последните няколко дни двама мои приятели ми съобщиха за новопоставени онкологични диагнози в семействата им. Това е ужасно.
Имам чувството, че се превръща в епидемия...





Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - И аз мисля, че нарочно се отключва ...
28.03.2012 17:42
И аз мисля, че нарочно се отключва някаква епидемия, дали с храните, лекарствата, микровълните, но толкова много рак-не е нормално. Всяка година се разболява по един град като Дряново. И особено много е рака на белите дробове. Според един мой познат доктор, сегашните лъскави цигари били кошмарно канцерогенни.
цитирай
2. miralyub - И ако наистина някои си правят пас с ...
28.03.2012 17:52
И ако наистина някои си правят пас с въвеждането на лекарствата, т.е. разни фармацевтични интереси спират медицината... в един момент нещата ще станат неудържими. Ще е твърде късно...
цитирай
3. demonwind - Никой
28.03.2012 17:53
не споменава никоде вече за Продан Христов - българинът, който в Австрия изобретява лекарство срещу рак. Лекарството действа на 100% и е проверено сред десетки хора. Самият лечител е бил заклеймяван като шарлатанин и преследван. Имам чувството, че ако се направи нещо в тази посока, дръзналия ще бъде премахнат, все едно като да се опиташ да създадеш кола, която работи с морска вода или вятър... Днешната медицина е най-голямата мафия в света. На деца с 40 градуса температура в Германия се препоръчва да бъдат потапяни в хладка вода и да ядат огромни количества шоколад (?!). Нощо повече. След това, като затлъстеят подобаващо, им се изписват убийствени диети, които изтощават организма и водят познайте до какво? До РАК!!! Да пази Бог всички! Аз лично вярвам силно в доброто бъдеще и за всеки случай си правя вътрешни промивки с всякакви видове (качествен) алкохол. Понякога в малки, понякога в огромни количества. Честно да си кажа, съчетано с добро и позитивно настроение, зверското напиване помага в 90 % от случаите.

Поздрави!
цитирай
4. анонимен - Никога не сме живяли в толкова ша...
28.03.2012 18:04
Никога не сме живяли в толкова шантаво време, когато нямаш опора и доверие в нищо, ама в абсолютно нищо. Не знаеш какво ядеш, какво обуваш и обличаш, какво пиеш и с какво се лекуваш. Поне от десет години забилязвам, че лекарствата са абсолютно безполезни. Дори една настинка се превръща в кошмар.
цитирай
5. miralyub - Продан Христов го резнаха власт...
28.03.2012 18:04
Продан Христов го резнаха властите. И наистина нищо не се говори напоследък за него.
Но кръгът е страшно порочен. Мой близък е с тази диагноза- откриха метастазите, но никой не знае къде е първоизточникът. А и не търси. Наливат го с химиотерапия, защото се предполага, че нещата идват от стомах /и това заради една киста отпреди 20 години-доброкачествена/... но никой нищо не доказва. Просто се усвоява една клинична пътека, която ще свърши и болният ще бъде пратен вкъщи да брои дните си...
цитирай
6. miralyub - Никога не сме живяли в толкова ша...
28.03.2012 18:08
kushel написа:
Никога не сме живяли в толкова шантаво време, когато нямаш опора и доверие в нищо, ама в абсолютно нищо. Не знаеш какво ядеш, какво обуваш и обличаш, какво пиеш и с какво се лекуваш. Поне от десет години забилязвам, че лекарствата са абсолютно безполезни. Дори една настинка се превръща в кошмар.


времето е шантаво и никак не е леко, но си мисля,че човешкият род е устроен да се приспособява, за да оцелява. значи някъде все пак е заложено да има възможност да се пребори или поне да се живее с тази болест- кактонапример се коригира проблем със зрението, въпросът е кой пречи?
цитирай
7. анонимен - Винаги пречи, тоя на който му е из...
28.03.2012 18:23
Винаги пречи, тоя на който му е изгодно, т.е. който печели. А печелят тия които разпространяват болестите и после уж ги лекуват. Няма по-голям заговор от тоя.
цитирай
8. miralyub - сигурно. аз пък си мисля, че вина има ...
28.03.2012 18:33
сигурно.
аз пък си мисля, че вина има и властта, че си затваря очите за този проблем и преживява за още един, за още един мандат и така на парче. а в един момент някога в бъдещето с тази "епидемия" просто няма да има кого да управлява.
цитирай
9. georgimet - И се учудваш?
28.03.2012 19:07
Погледни какво ядем. Всеки ден, малко по малко. И си казваме "Е, какво толкова, имало консерванти/подсладители/подобрители/овкусители/оцветители/сгъстители/нитрати/хидрогенирани мазнини". Много от тези съставки организма не може да ги преработва, някои дори не може да ги изхвърли и те остават в нас завинаги. Ефекта е "поразителен". Да не говорим за генно-модифицираните храни. Спомняте ли си тази песен на НЛО?

Човечецът отглеждаше домати
във Пловдивско, във собствения двор.
Използваше химични препарати,
а не обикнове оборски тор.

И тези деликатни зеленчуци
растяха подивели с едър цвят.
Големи - по червени от юмруци
когато трябваше да се берат.

А ние, закопнели за салати
при липса във "дръжавен" магазин
купуваме и казваме "Егати,
умира ли се от домат един?"
цитирай
10. miralyub - да, спомням си тази песен:))))
28.03.2012 19:16
да, спомням си тази песен:))))
цитирай
11. krotalka - Много са причините.
28.03.2012 19:48
Лоша профилактика. Некачествена храна. Замърсен въздух и ощеееее доста неща. За качествето на здравеопазването и въобще не ми се говори .
цитирай
12. miralyub - привет, Крот! но пък е време да се ...
28.03.2012 19:50
привет, Крот!
но пък е време да се намери и лекарство. трябва да се намери.
цитирай
13. diadokolio - Еретични размисли!
28.03.2012 20:16
Добра да е вечерта Ви,
Благодаря Ви, за болезнената тема!
Няма РАК, има човек, който е изневерил на собствената си хармония, втурнал се да търси причината. Не, няма смисъл да се губи време в търсене на причината, всички сме различни и всеки, ако се върне към собствената си хармония, веднага ще отпадне причината.
Да, спокойно ме пратете по дяволите с моята категоричност, но няма човек, който да не се справи с променените си клетки.
Няма смисъл да се лекува рака, а трябва да се промени конкретният човек.
Боли ме, когато чета и слушам, че само в странство се справяли, а при нас нямало изход.
Нищо подобно!
Невероятни са телата ни, могат да се справят с всичко, но трябва да им се дава възможност, за да си произвеждат сами нужното, а не да им се дава наготово.
Погледнете внимателно храната на Вас или на Ваш близък, преобладава ли топлинната обработка, какво да си извлече тялото?
Не, не приканвам към суровоядството, защото не сме преживни животни, но винаги можем да погледнем на масата си, кое е според сезона. Ядем ли краставици и домати през зимата и ранната пролет, та те се раждат през лятото, за да охлаждат тялото ни.
Време е да уважаваме сезоните и да не лъжем телата си.
Ракът не е заразен, ракът е отмъщение на телата ни, че не ги уважаваме и тъпчем с неподходящи течности, храна и непълноценно дишане.
Да, има и много странични фактори, но тялото ни може да се справи с тях!
Обичаме автомобилите си, но не сменяме частите от една марка на друга, а търсим конкретен сервиз.
В клетката на лъва, тигъра и пантерата, поставяме по една бала с люцерна и чакаме техният съвет, за качествата на люцерната ???
Много ще страдаме, ако продължаваме със Западното си мислене, че човек е обикновена машина със заменяеми части, а е време да си припомним древните, които ни приканват към възстановяването на личната хармония, на конкретният човек.
Приятна вечер!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
14. miralyub - да, това е една от теориите.
28.03.2012 20:25
да, това е една от теориите.
цитирай
15. nicodima - Мира, здравей!
28.03.2012 20:52
Много е сериозна темата, но когато човек пише по нея трябва да мисли.
Нямам много време, затова утре ще се помъча да скицирам част! от проблемите.
А и обяснения защо е така. Все пак се занимавам с това. Имам наблюдения за епидемично нарастване на един от видовете рак, но това е заради липса на профилактика и организиран скрининг.
Поздрави!
цитирай
16. miralyub - Привет, Никодима! Ще чакам ан...
28.03.2012 21:07
Привет,Никодима!
Ще чакам анализа ти. Знаеш,че живо ме интересува темата!
Поздрави!
цитирай
17. injir - , , За всяка болка - има билка., ,
28.03.2012 22:44
,,За всяка болка - има билка.,,
цитирай
18. bigbro - Привет!
28.03.2012 23:11
Наскоро слушах една представителка на световна организация - след десетина години, антибиотиците ще са безполезни, няма да лекуват, вирусите стават резидентни, а натрупването на химия в организма потиска имунната система.
А здравната система - болниците са търговски дружества - повече клиенти, повече печалба
цитирай
19. nicodima - Привет, Мира!
29.03.2012 09:28
За разлика от хората, които размахват недоказани теории за рака, аз ще кажа нещо абсолютно сигурно.
В нашата страна липсва система на профилактика, която да хваща онкологичните заболявания в ранен, лечим стадий. Има програми в МЗ, финансирани от ЕС, които от години са на ниво писане на инструкции, финансиране на проучвания и задгранични командировки на чиновници. Трите програми - за рак на гърдата, рак на маточната шийка и на дебелото черво не са тръгнали. Долавям безсилие на МЗ, но и като че ли нежелание да се занимава с програмите.
България е на предпоследно място в ЕС по заболеваемост от рак на маточната шийка - най-лесно достъпния за профилактика и успешно лечение. У нас всяка година се разболяват 25 на 100 000 жени, значи от инвазивен стадий годишно заболяват около 1000 жени в работоспособна възраст - този рак засяга възрастта между 40 и 50 години. Правят се тежки и инвалидизиращи операции. Учудва ме готовността на правителството да се внася скъпа и прескъпа апаратура за тези операции, а да не се финансира елементарна профилактика на младите жени.
Финансира се ваксината!! Ваксина, която не е доказала качествата си, защото реално трябват години, за да се разбере доколко защищава организма на жената. Не че не е важна, но по-ефективната част - гинекологичния преглед с цитонамазка като организиран популационен скрининг вече 20 години не се прави. Разчита се на образованите и по-заможни слоеве от населението, но те не са повече от 20%. А останалите?
Усилено се работи по вирусната теория за генезата на рака, вече се доказа за една локализация, има доказателства и за други, но... Има генетични предпоставки - наследственост, околната среда като въздух, хранене, питейна вода е само подпомагащ фактор. Стресът - също! Важното е като знаем, че сме наследствено обременени, как да живеем, за да не позволим на рака да се развие. Много бели полета има...
Не мисля, че лечението се спира, не си падам по конспиративни теории, просто не трябва да се стига до него!
цитирай
20. kasnaprolet9999 - В последния си постинг съм написала ...
29.03.2012 09:36
В последния си постинг съм написала за лечение на рак със сода бикарбонат. Установено е от един италиански лекар, че рака е разрастнала се гъба кандида, поради нарушаване на киселинния баланс в тялото. Той се нарушава при стрес и неправилно хранене. За да се възстанови баланса и да преминем към едно постоянно РН се използва сода. Погледни и коментарите към постинга, има хора коитоса дали много интересни рецепти, един от тях вече се е излекувал от рак-балканеца.
цитирай
21. demonwind - 5. miralyub
29.03.2012 10:34
Днешната медицина има за цел да разболява хората, а не да лекува. Преди дни едно момиче се натровило с парацетамол - директно токсичен хепатит. Било изпило огромна доза. А кой е казал, че и малката доза не удря черния дроб доста сериозно? Какво ядем - ГМО и фрашкани с Е-та боклуци. Миналата година имах последния шанс да изляза в отпуск за цели 5 месеца (казвам последния преди децата да навършат 18 години, защото училището има само два месеца ваканция ;). В двора на къщата ни насадихме домати и краставици. Съседката ни вика - много са слабички, трябва да им сложиш амониева селитра. Само дето не й казах да си я завре някъде. Вика ми - няма да ядете домати тази година. Още месец преди нейните "силни домати" нашите вече бяха огромни и зрели. Птича тор... С химия пръсках единствено против мана и алтернария (чернилка по доматите) - няма как, вече всичко е замърсено. Отделно и мен, и мои колеги, и жена ми, ни болят костите. Защо ли? Чернобил, сега Фукушима (при второто е още по-страшно, защото вече никой не казва нищо), а ние ядем много риба.... В океана има хиляди тонове смъртоносно радиоактивна вода. Какво да ти кажа - да пази Бог, дано все повече хора откриват лек за тази страшна болест и да го споделят - интернет няма граници, колкото и да им се иска на някои. Иначе бих препоръчал на всеки едно изпитано от мен превантивно лекарство (срещу по-леки болести) - името му е Talisker, произвежда се в Шотландия и отлежава десет години в дъбови бъчви, преди да го опаковат. Лекува и почти няма странични ефекти ;)

Поздрави!
цитирай
22. анонимен - :)
29.03.2012 11:29
на земята имало рак?:)
сериозно?:)
аз мислех, че всички страдате от ,,маниакална депресия,,?:)
цитирай
23. penchoan - Инфаркт, инсулт и рак са най-чес...
29.03.2012 11:30
Инфаркт, инсулт и рак са най-честите заболявания в последно време, като непрекъснато броят на заболелите се увеличава. Всички подобни тежки заболявания се дължат на неправилен живот и хранене, най-вече на употреба на месо. В този смисъл, те са въпрос на личен избор. По този начин природата се освобождава от хората с изостанало мислене.

http://vbox7.com/play:880cfbc6db&start=1426&r=emb
цитирай
24. анонимен - :)
29.03.2012 11:31
а случайно да знаете, че литият е канцероген?:) а?:)
цитирай
25. анонимен - :)
29.03.2012 11:32
с любовта на христос: д-р димитрова:)
цитирай
26. анонимен - :)
29.03.2012 11:33
и да - чета само заглавията:)))
цитирай
27. анонимен - ...
29.03.2012 11:36
диагнозата е за българия-цялата е в метастази

по нашия край болните все по-често прибързват сами да сложат край на мъченията си, като се самоубиват.....тук за съжаление се крие още много и за липсата на поддръжка от семейна и професионална среда и прочее и прочее ....не е нормално болни да се притесняват да кажат, че са болин от рак:(((

изобщо - диагнозата на българия е рак с множество метастази

цитирай
28. анонимен - :)))
29.03.2012 11:44
най-обичам анонимни коментари:)))
българия може и да е в метастази, не съм забелязала:)))
а как е в израел?:)))
ca in situ?:)
цитирай
29. анонимен - между другото...
29.03.2012 11:46
съветвам международната общественост да забрави думата ,,антиционизъм,,:)
мен така ме посъветва кадафи малко преди да умре:)
забавен човек:)
цитирай
30. boristodorov56 - Антималигноцитът на Продан Христов не е панациея.
29.03.2012 12:03
miralyub написа:
Продан Христов го резнаха властите. И наистина нищо не се говори напоследък за него.
Но кръгът е страшно порочен. Мой близък е с тази диагноза- откриха метастазите, но никой не знае къде е първоизточникът. А и не търси. Наливат го с химиотерапия, защото се предполага, че нещата идват от стомах /и това заради една киста отпреди 20 години-доброкачествена/... но никой нищо не доказва. Просто се усвоява една клинична пътека, която ще свърши и болният ще бъде пратен вкъщи да брои дните си...



Нуждата ми е налагала още преди 12 години да разговарям с г-н Христов във Виена. Самият той не даде никаква гаранция, за ефективност на лекарството си.

Що се отнася до епидемията от канцерогенни заболявания - те са неизбежни при стреса, на който са подложени по-голямата част от българите.
Съчетан с лошите условия на живот, абсолютния отказ от профилактика и природосъобразен начин на живот - резултатите са налице.
Отделно дрогата, алкохола и тютюна.
цитирай
31. анонимен - "Човек е това, което яде"
29.03.2012 12:05
"Човек е това, което яде", казва една народна мъдрост. Ако прибавим към храната и всичко, което приемаме през устата: хранителни добавки, витамини, антибиотици, всевъзможни химически препарат, които уж лекуват вирусни инфекции и какви ли не още болести, да не забравяме безалкохолните напитки подсладени с аспартан и полуфабрикатите осолени с натриев глутамат - доказано канцерогенни добавки, а да не забравим препаратите с които се пръскат месата за да изглеждат свежи на витрините в месарските магазини, и препаратите, които карат плодовете да зглеждат, зрели и сочни. Чудя се в какво ли се е превърнал съвременния човек? Може би, в нещо като ходеща химическа лаборатория или опитна мишка? Искам да питам за каква профилактика говорим на раковите заболявания. И какво като ги открият и ги изрежат- натъпкват ни с още химия. А когато накрая ти кажат "дай боже всекиму", че си се излекувал, продължаваш да се тъпчеш със същите буклуци и отново ти се появява бучка, и те я наричат рецидив.
Според мен проблема не е никаде другаде а в самите нас, защото никой не ни слага в устата тези неща. Сами го правим, подведени от рекламите, подведени от учили недоучили доктори, подведени от собствената си неспособнос да се защитим от наглото нахлуване в личното ни пространство, на хора, които имат лична изгода ние да сме болни и бедни консуматори, потребители, електорат, пациенти и т.н.
цитирай
32. demonwind - 31. анонимен
29.03.2012 12:10
Според директивите на ЕС по отношение на ябълките, то тези първо качество следва да изглеждат като от картина на Гоген. За целта се мажат със специален протектор, който ги държи свежи и лъскави много дълго време. Със същия протектор аз си мажа гумите на колата, за да изглеждат като чисто нови...
цитирай
33. liliyanaandreeva - А аз имам чувството, че е заразно! Но ...
29.03.2012 12:45
А аз имам чувството, че е заразно! Но заедно това гледам с какъв хъс защитават атомната енергетика, химизацията и конфронтацията, които водят до ракови заболявания!
цитирай
34. анонимен - Истина е, че злокачествените ту...
29.03.2012 13:03
Истина е, че злокачествените тумори се увеличават. Всеки ден техният брой нараства в пъти! Онкоболниците са пълни! То не са рак на белия дроб, на дебелото черво, на гърдата и т.н. Мъката на хората е неописуема! Много хора обаче не виждат и нехаят как над БГ летят денонощно кемтрейлс самолети, тровещи и разболяващи хората с опасни съставки, унищожавайки околната среда, водата ни за пиене? При сегашното управление, тези полети са вече без прекъсване, дори през празници и лошо време. Нямат брой тези самолети, нямат спиране! Какво е кемтрейлс? Биологично оръжие, разпръсквано от голям брой ниско летящи самолети, оставящи дълги следи след себе си от опашките!!, които се сливат с време в голяма хим. пелена! Какво е съдържанието му - наночастици алуминий(силно канцерогенен), вируси, бактерии, бариев оксид, диетилен бромид, влакна Моргелон и др. Те стоят известно време на небето и се утаяват върху хора, растения, животни, вода! Голяма част от тях се ВДИШВАТ ОТ ЧОВЕКА! И го разболяват от всякъде, съкращавайки земния му живот.Останалата част, отива върху растения, животни, водата за пиене!Кемтрейлс ПРОМЕНЯ КЛИМАТА и прави растенията зависими от алуминий. Нано частиците могат да проникват в клетките и ДА ГИ ИЗРАЖДАТ В РАКОВИ! Вече се произвеждат наночастици с големина 2-5 нанометра! Алуминият променя pH на почвата, което е фатално за растенията! Малко хора все още знаят, че на 01 септември 2009 г. е бил отпуснат патент под No. 7.582.809, на Министерството на земеделието в САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene и зад него стои Monsanto. Не било истина, че имало кемтрейлс над БГ? Моля? Излезте навън и от сутрин до късна вечер ще видите самолетите, които преди не сте виждали над вашия град или село.
Из неспазваната Конституция на РБ
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
Как така тези самолети ни тровят и разболяват? На каква база, по чие споразумение, с кои пари? Не, не ми казвайте, че това са регулярни полети на НАТО на височина 6-8 км! Недейте, защото има чного доказателства, че това не е така! Българите не трябва да се заблуждават и трябва да разберат и осъзнаят жестоката истина над главите си! Тя е реалност.
БЪЛГАРИ това е също голяма тайна, която е още по-жестока от АСТА и против, която трябва да се борим! Не се заблуждавайте! Тепърва ще берем "лошите плодове". Защо това се допуска от политиците ни? С какво право? Къде е Министерството на здравето, М-вото на околната среда и водите, крият ли се данните от мониторинга на въздуха в градове и села, както и какво е съдържанието на отрови във водата ни за пиене? Какво правят? Нищо не казват, мълчат яко! Защо? Но и ние не питаме, а трябва ли? Да, категорично!
цитирай
35. анонимен - интересни факти:
29.03.2012 13:09
знаете ли, че кашерът има вкус на отпадъци от съветски закусвални...
не че съм пробвала и двете, но като човек с добър апетит държа да ви информирам:)
наистина, човек е това, което яде:)
цитирай
36. анонимен - :)
29.03.2012 13:10
думата ,,антисемитизъм,, обаче, може да бъде порицана, т.к. семитските племена са повече...:)
цитирай
37. mmmmmmmmm - Много точна и
29.03.2012 13:23
вярна картина,анонимен....
И много тъжна....
цитирай
38. анонимен - вярна картина, анонимен. . . . И м...
29.03.2012 13:39
mmmmmmmmm написа:
вярна картина,анонимен....
И много тъжна....


А защо търпим това положение? Защо позволяваме да слагат в храни и напитки, в козметика, дрехи и обувки отрови като: живак, флуорид, аспартам и др.? Защо стоим и чакаме?
цитирай
39. анонимен - Нещо за дъвчене
29.03.2012 14:11
Само подхвърлям идеята. Тя дори не е моя, но я приех след като прочетох книгата на Джери Василатос "Изгубените открития". Визирам патолога д-р Реймънд Райф и неговите разработки за "лъчева тръба" от 30-те години на миналия век, лекуващи успешно напредналите стадии на рак:
"...Д-р Р. Сийдъл съобщил за откритията и официално представил лъчевата система на Райф за лечение на рак в списанието на института „Франклин“ (том 237, № 2 от февруари 1944 г.)..."
И то само с по няколко 3 минутни сеанса, през няколко дни или седмици, за да може тялото на болния да се детоксикира от разрушените VH и VY вируси. Както и за последвалата вендета от страна на големите химико-фармакологични концерни чрез съответната Щатска Медицинската асоциация, Върховния съд в Сан Диего, Калифорния и Патентното ведомство.

А отговорът, макар и нелюбезен, е простичък - бизнес интересите на тази гилдия не включват бързото и окончателно излекуване на пациентите.
Те са лишени от емоции и чувства, и единственото, което ги интересува истински, е нескончаемият поток от клиенти на всякаквите лекарства...
цитирай
40. анонимен - Аз само искам да допълня, че забе...
29.03.2012 14:59
Аз само искам да допълня,че забелязвам как хората пожълтяват първо,лицата им най-вече и не много след това чуваш,че е болен от рак.Особенно в малките градове може да се забележи по-лесно,че там хората се познават и севиждат често.Това не е само мое впечатление и се чудя на какво от всичко по-горе изброено се дължи.Прилича наистина на епидемия.
цитирай
41. vmir - Логично е хората да се стресират и разболяват, след като ни повтарят и "потвърждават" с безскрупулно изфабрикувани лъжи,
29.03.2012 15:40
че сме били живели в рая, когато всъщност сме се чувствали като в ада. Всяка гавра, лъжа и издевателство, пряко или косвено, отнема човешки животи.
цитирай
42. soleilelle - вуйчо ми също има ТО, чакаме изсл...
29.03.2012 15:48
вуйчо ми също има ТО ,чакаме изследванията в момента ,дай Боже всичко да е наред и да оздравее.докато се рових из нета открих тази тинктура за която има положителни отзиви http://www.samodiva-bg.com/ ( БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ПЪЛНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК )
в блога на Късна Пролет -Невена също има много полезна информация .Бога да ни пази
цитирай
43. denijane - Така е, това е най-страшната диа...
29.03.2012 16:37
Така е, това е най-страшната диагноза и за съжаление официалната медицина не винаги знае какво да прави (или иска да го направи).
Но не забравяйте все пак нетрадиционната медицина.
Има наистина много възможности и не всяка помага за всичко, но си заслужава да се опита - например гъбите (шийтаки, майтаки и рейш, кориолиус), алоето което всеки може да си гледа и си го приготвя на фрешове или извлеци, наскоро ми пратиха и тази статия за бъзака (http://www.blitz.bg/article/9576). Със сигурност има и много други, важното е човек да не се отказва.
А и не трябва да забравяме, че каквото и да става, животът има само един изход. Важното е да го живеем с достойнство и в хармония със себе си.
П.С. Освен това, мисля че е много важно, човек да не чака последния момент, за да се обърне към алтернативната медицина. Повечето билки могат да се съвместяват с лекарствата и е достатъчно да се попита лекаря за противопоказания, за да се започне. В крайна сметка няма значение кое ще помогне, стига да помогне.
цитирай
44. анонимен - Повече от 100 години има план за Д...
29.03.2012 17:43
Повече от 100 години има план за ДЕПОПУЛАЦИЯ на населението на Земята и той се изпълнява. Неговите основатели са т.н. илюминати или Нов Световен Ред. През 1980 г те си издигат и зловещ паметник Georgia Guidestones, на който явно си пише: Поддържайте населението на Земята под 500 000 000 и на края: Не бъдете раково образувание на Земята, оставете място и за природата. Какво включва този план: войни, глад, бедствия, изкуствено създадени и разпространявани болести като СПИН, птичи и свински грип и последващи имунизации с животинско ДНК, чуждо на човека, вкарване на отровни продукти в храна, напитки, дрехи, обувки, лекарства и не на последно място пръскане с отрови чрез самолети или т.н. кемтрейлс! За него никой не говори, всички го отричат и казват, че го няма! Но той е РЕАЛНОСТ. Самолетите и днес замъглиха небето с отрови. Всичко това се ДИША! Няма по-бърз начин за разболяване на езин човек! Как се е разболял никой не знае!?!?! МОСВ често съобщава за запрашеност на въздуха в големите градове с фин прах 4-5 пъти над нормата, НО НЕ КАЗВА С КАКЪВ ПРОИЗХОД Е ТОЗИ ПРАХ! НЕ КАЗВА И ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВИРУСИ И МУКОПЛАЗМИ, КОИТО ГИ ИМА СЪЩО В НЕГО. А ЗА ВОДАТА ЗА ПИЕНЕ ИЗОБЩО НИЩО НЯМА ИЛИ АКО ИМА ТО ЩЕ БЪДЕ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА! Българи, кемтрейлс в БГ е 6-та година. За това бяхме и приети в NATO, за да могат тези самолети да летят над БГ. Те летят на ниска височина 2-3 км и техните отрови са причина за високото ниво на заболеваемост от страшни и непознати болести. Не се заблуждавайте. Излезте и вижте какво става над главите ви! Това не са кондензационни следи от граждански самолети, това не е борба против глобалното затопляне, както се опитват да го маскират зад него. Това са отрови, които ни разболяват и тровят всичко живо. Потърсете филма Зловещите сенки на chemtrails и What in the World are they spraying, за да осъзнаете за какво става въпрос. Мислете със здрав разум, не се подвеждайте по манипулатори и платени драскачи, както и от коментари на заблудени чеда, че това не е така!
цитирай
45. miralyub - Никодима, това с профилактиката ...
29.03.2012 18:48
Никодима, това с профилактиката наистина е така. Трябва да се правят реални неща. За жалост, засега напъните се изчерпват с брошурки и диплянки, а тях хората не искат да четат. Проблемът е,че сме и доста немарливи към здравето си. Аз самата няколко години подред претупвах годишните профилактични прегледи- все молех личната да ми спести това- онова, а миналата година в отчаянието и безсилието си не съм и ходила. Трябва да се задължават хората да ходят на профилактика, но как ще стане това- умът ми не го побира.
Но все си мисля, че както хората са се справили с едни нелечими за времето някога болести, така е време да се справим и с рака. Или поне някога ще дойде и това -тази болест да не ни обрича така. Дано да е по-скоро.
А това за ваксината- вероятно говориш за Церварикс- за нея битува сред населението,че работи, но за една млада възраст, при млади момичета, които все още не са водили полов живот. Не зная доколко е така...
цитирай
46. анонимен - AIDS, Cancer, Swine influenza, Bird influenza and etc.
29.03.2012 19:22
miralyub написа:
Никодима, това с профилактиката наистина е така. Трябва да се правят реални неща. ......................................
А това за ваксината- вероятно говориш за Церварикс- за нея битува сред населението,че работи, но за една млада възраст, при млади момичета, които все още не са водили полов живот. Не зная доколко е така...

miralyub ваксинирането и имунизацията на младите момчета и момичета с церварикс няма да доведе до предпазване от нещо си, а напротив - ще навреди на децата! Ваксините и имунизациите са другата голяма заблуда на човека, че ще му помогнат и спасят от нещо си. Всъщност, в тях се слага животинско ДНК и както се казва: Ползата от вредата е .... Как е възникнал Спин? От ваксиниране на хората в Конго Бразавил(тогава е бил военен режим!!!!) преди 30 години и то задължително против полиемилит! Но преди да се ваксинират хората пробите с хормони от органи на маймуни отиват директно в САЩ, после се връщат под формата на ваксина. Днес вече могат да се правят ваксини от растителен произход, НООООООООООО.....някои не са съгласни и продължават да ги правят с животински хормони!!!!!!! Познай от първи път защо не са съгласни? Справка филма Произходът на СПИН. До сега от него са умрели над 30 000 000 души, а 33 млн са носители на СПИН. Нещо съмнително и смущаващо в тези редове? Ами ваксината за бебета на 6 седмици? Още не си се родил и хоп ВАКСИНА! А по-старите дето ги ваксинираха всяка година против какво ли не. Сега искат РЕИМУНИЗАЦИЯ представяте ли си? Да, ама не!!! За всичко написано има доста инфо в нета и трябва да бъде видяно. Използвайте търсачките wisely.
цитирай
47. анонимен - аз съм анонимен 31
29.03.2012 20:16
Изразих мнение за това, което ядем и приемаме през устата, но живо ме интересува и всичко свързано с това, което ни поставят с инжекции и системи под формата на лечение или превенция от отдавна изчезнали болести и болести резултат от лоша хигиена. Все едно, че живеем в канализацията. Напоследък се заговори за ваксините, за това колко били изчистени. Естествено е човек да се запита от какво са ги изчистили, нали бяха чисти и спасяваха живота ни. Следващият въпрос, които ми се иска да задам на тези, които произвеждат ваксините, обаче не е никак приятен. Кога ще се окаже, че и тези изчистените ваксини трябва да се чистят? Доколкото разбрах Церварикс - рекламираната ваксина - ще се установи дали е ефективна след 10 - 15 години, когато заболяванията намалеят или изчезнат. Исками се да запитам, ами ако тези заболявания намалеят поради друга причини? Сегурно ще кажат "ето спасихме ви". Ами ако заболяванията не намалеят, тогава сигурно ще рекламират някоя нова по изчистена ваксина. Ние обикновенните потребители, пациенти, клиенти се доверявами на съмнителния авторитет на хората, които имат финансова облага. Моля ви отговорете, какво бихте избрали вие да помагате на хората срещу нищожно заплащане или да забогатеете за сметка на страховете на хората. Аз за себе си ще кажа, че не бих навредила на никое живо същество, но нямам нито власт, нито възможност да решавам съдбата на хората. Ако ги имам, обаче, не знам как бих постъпила - власта, парите и славата променят хората и от това ме е страх. Като си помисля, никой не знае какви хора стоят зад тези фармацефтични гиганти...
цитирай
48. diadokolio - Защо да се страхуваме?
30.03.2012 06:07
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за коментирането на трудната тема!
Това е изходът, четене, осмисляне, проверка и продължаване на живота!
Беше страшно, когато ми предложиха операцията и торбичката в лявата страна, където да е извадено дебелото черво.
Вече 15г. съм здрав и все по- млад, радвам се на внуците, който щях да пропусна.
Не, не съм лечител или контактуващ с извънземни, а дядо от село, който се радва на живота, защото е повярвал на природата.
Да, страшни са последните 6 денонощия, когато всичко е разтворено и предстои изтичането на втечнените клетки с променена структура.
Съпругата ми го изживя по- тежко от мен, защото се съмняваше в моите занимания. Бях и казал, че на 7 ден ще е изходът или краят, защото са два варианта или изтича навън, или тръгва навътре и край.
Събудих я в 4.00ч. и носех леген с чаша. Бузите на таза ми бяха, като топка за хандбал. Мястото е неудобно и не можех да виждам, но чувствах, че е узряло и ще тръгне. Изтекоха четири чаши. Бях приготвил листата алое, които да наложи, за да продължи изтеглянето. Заспал съм, само са ме проверявали, дали дишам. После с компресите и много вода.
Споделете личната Ви опитност, споделете личното Ви преборване, което ще е сламката, за която да се хване някой.
Пак го казвам, няма рак, има конкретен човек с конкретен проблем, а изходът му е негов, действията му са негови.
Винаги има изход, но страхът е страшен, защото сковава тялото и спира възстановяването.
Уважаема Мира, Вие захващате сериозни теми, спокойно ме изтрийте, ако го сметнете за несериозно или реклама на самонадеян старец.
Приятен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
49. miralyub - Дядо Кольо, радвам се за вас, ако ...
30.03.2012 09:25
Дядо Кольо, радвам се за вас, ако наистина сте преборили тази коварна болест. Аз изгубих вяра във всякакви чудодейни народни методи- при нас те забавиха, но не помогнаха. Опитахме всичко. Съпругът ми почина на 36 години.
цитирай
50. worldlywisdom - и аз загубих любими хора
30.03.2012 15:53
Тази ужасна болест отне преждевременно живота на хората, които ме отгледаха и ми бяха опора, единият само преди две седмици, но не бяха толкова млади. Съжалявам за загубата ти! Моите съболезнования!
цитирай
51. mmmmmmmmm - soleilelle,
30.03.2012 17:33
Ето нещо,което може да ти е от полза http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/01/19/rakyt-i-sodata-chetem-i-zapomniame-razkazvame-na-drugite.885621 и ето тук -http://lecheniesmineraliikristali.com/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B0-%D1%8F/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82/
Към анонимен 38 - Моя отговор е много простичък - Свикнали сме някой да ни свърши работата, а ние да стоим и да наблюдаваме!А после да обвиняваме как са ни изпързаляли...колко са некомпетенти....меркантилини .... и н.н.Защо да се цапаме?!?!...
Права съм,нали?!
цитирай
52. mmmmmmmmm - :)
30.03.2012 18:03
http://g1club.blog.bg/politika/2012/03/28/limon-i-soda-bikarbonat-10-000-pyti-po-silen-efekt-ot-himiot.930037
цитирай
53. diadokolio - Моля Ви, не губете вярати си във Вас!
30.03.2012 19:56
Добра да е вечерта Ви, Уважаема Мира!
Приемете моите съболезнования!
Третият ми коментар ми е доста труден, защото няма да върне съпругът Ви.
Ако Ви се случи това коварно съобщение с някой познат, моля Ви, първо го подкрепете психически да участва във възстановяването.
Каквито и да са грижите на близките, те са недостатъчни, нужно е личното участие на потърпевшия.
Моля Ви, не губете вяра в невероятните сили на собственото тяло, за да се възстанови!
Приятни отпочиващи дни!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
54. swan16 - Много страшна е диагнозата, а още ...
02.04.2012 09:12
Много страшна е диагнозата, а още по-страшни са битката с болестта и очакването на смъртта. Защото тя идва рано или късно. Аз загубих двамата си родители и двамата си дядовци в неравната битка с рака. Сега водя нова битка за живота на един млад човек на 36 години. Уморително е, Тъжно е и изпепеляващо. Казват, че рака е наследственна обремененост. Ак е така, то аз май съм доста обременена. Но не се предавам на тази мисъл. Искам да умра на осемдесет докато катеря за пореден път Монблан.
Съчувствам много на загубата ти и ти пожелавам кураж и сили в бъдеще!
Лека, успешна и спокойна седмица.
цитирай
55. miralyub - Благодаря, swan16, успех на теб в ...
02.04.2012 19:31
Благодаря, swan16, успех на теб в твоята настояща битка. Нека това бъде твоята победа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3323402
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031