Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2009 22:06 - Стартът на кампанията за евровота /през погледа на един зрител/
Автор: miralyub Категория: Политика   
Прочетен: 6417 Коментари: 80 Гласове:
0

Последна промяна: 18.05.2009 08:54


       Започна предизборната кампания за евровота. Беше ми интересно да видя кой, как и с какви средства ще  зарибява  избирателите от първия ден. Естествено, компилация на това може да се види в правителствената Канал 1, затова и си направих труда да изгледам всички предизборни репортажи.
     Ще нахвърлям първите си впечатления като визия и присъствие, без да претендирам за изчерпателност, защото за мен думите на лидерите и кандидатите са без значение на този етап, по- важни са ми стилът, обстановката и посланията като картинка, която ми дават като начало.

     При БСП -нищо впечетлително, даже направо отегчително. Тези никога няма да мръднат и на йота да се развиват в предизборните си кампании. Видяхме обичайните кухи дърдореници от импровизирана трибуна на премиера Гей Станишев, който не знам защо напоследък в знакови дни и моменти набляга на сините ризки. И това във Велико Търново. Та говори той за самочувствието, което имали, да искат доверието на гражданите и други такива обичайни глупости, които ми приличат повече на: ние ви лъгахме и ограбихме, но нали сме нахални, а вие – глупави, та гласувайте за нас... А около него – за контраст бъка от червени балони с номера на изборната им бюлетината,после едни хора с червени фланелки и надпис „презареждане” ми се набиваха на очи, но така и не разбрах какво ще презареждат- сигурно банковите си сметки:)

   ДПС бяха избрали да стартират с традиционния си митинг-събор, стъпили на земята, т. е. на  зелена  полянка в местността Демир баба теке край Исперих. Доган, доста самотен, с микрофон, неглиже, върти се в кръг и обяснява нещо на избирателите си, които някой некадърен пиар беше поставил на поне 10 метра от него. А дистанцията никак, ама никак не е добро визуално послание... Може би защото и самият Доган е в такава дистанцирана и изчаквателна позиция да види накъде ще тръгнат нещата и кой ще бъде следващият победител, за да се превърне в негова управленска патерица.

    НДСВ- наобратно ...бе се качило високо –високо, понеже и така си витае открай време в облаците- та чаааак на Белоградчишките скали го видяхме. Екскултурната министърка Чилова нарича на жълтата листа някакви неща за късмет пред журналисти и... група деца. Децата бяха в кадър при всяко завъртане на камерата, защото просто други хора нямаше. Видяхме също, че за всички посетители на крепостта организаторите предлагат жълт сладолед. Сигурно защото на царската партия й предстои замръзване на усмивката, като си види съкрушителния резултат на 7 юни.

    При ГЕРБ всичко бе доста отблъскващо като картинка и послания. Водачката на листата  Румяна Желева направи високопарно и изтъркано изказване със заучени фрази- което при един интелигентен избирател просто няма как да хване дикиш. После в самата зала ,куцайки и с бабайтски движения, се появи баш лидерът и столичен кмет, и в типичния си безапелационен тон избоботи нещо срещу своите си, както виждам аз връзката ГЕРБ -столетната партия БСП.

    Стил, внушение, сериозност, устрем и увереност- това навяваше изявата на СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Пълна зала в НДК, много усмивки, ентусиазъм. Хората на трибуната си бяха на място и като визия, и като изказвания, и като поведение. Няма какво да говорим- бяха се справили в това да отправят послания за сериозност и устременост към добри резултати.

     Атака- доста вяло, въпреки обичайня харизматичен изглед и нахъсен тон на лидера Сидеров. Малко присъстващи хора, все пак мястото е Батак, много партийни лица на трибуната. Нищо интересно.

     Това, че парите не са кът за малки партии като „РЗС” и „Лидер” си пролича от първия предизборен ден. От всички малки състезатели само те си позволиха да трошат средства за телевизионен пиар.
       Видяхме старта на партията на Яне Янев-не откъде да е , а от Видин. Същият като че беше объркал евровота с бгвота, защото говори, на обичайния за него забавен каданс, срещу корупцията и как ще вкарва този и онзи в затворите, а не толкова като какво ще правят, аджеба, неговите кандидати в Европарламента.

      „Лидер” в комбина с „Новото време” почнаха от Стара Загора. Ковачки и някакви хора говореха нещо неразбираемо за мен- как ще възраждат България, както Стара Загора била възродена от пепелищата. После Кошлуков одъпна приказката, понеже поне може да говори, но като цяло нищо впечатлително не произлезе от всичко това, защото си личеше, че голям граждански интерес към събитието няма.

        И като за край да спомена само, че от всички партии в праймтайма на Канал 1 предизборен клип пуснаха само от БСП.
      Какво пък-телевизията си е тяхна, държавата си е тяхна, парите наши- защо да не ги харчат???




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. annanik - Четейки постинга, се запитах кои са ...
17.05.2009 22:16
Четейки постинга, се запитах кои са избранниците на автора. Безпроблемно ги открих сред изброените партии и коалиции :)
Но е интересно четиво. Адмирации!
цитирай
2. miralyub - annanik,
17.05.2009 22:17
Пристрастията си личат- ТРЯБВА да си личат! поне на този етап.
Макар, че мога да пиша и съвсем безпристрастно.
цитирай
3. sowhat - като гледам мири
17.05.2009 22:19
си отговорила на прекаленото много въпроси днес в блога - за кого да гласувам- ако не бяхме на едно и също мнение, щеше да си ме спечелила като колебаеща :)
цитирай
4. miralyub - Соу, тенкс! Не се стърпях просто- ...
17.05.2009 22:21
Соу, тенкс!
Не се стърпях просто- нямаше да мога да спя тази нощ, ако не бях направила разбор...:)))
цитирай
5. sowhat - мира ти
17.05.2009 22:26
си пич ! :)
цитирай
6. miralyub - Соу, точно колкото тебе. Знам, з...
17.05.2009 22:29
Соу, точно колкото тебе.
Знам, знам:)))))
цитирай
7. flyco - ...
17.05.2009 23:25
Не искам да гледам, нито да слушам предизборни клипове. Ще ги избягвам нарочно. Според мен те са манипулационни, а това е цинично към избирателя.
цитирай
8. flyco - Re: 2.
17.05.2009 23:30
На изборите за европарламент няма да гласувам.
На изборите за български парламент ще гласувам за синята коалиция.
цитирай
9. анонимен - Весо - И аз да кажа в този късен час
18.05.2009 01:13
Браво на поморийци! Бръкнаха му в гъза на бг първия партиен и държавен ръководител. Референдумът против омразната ТРЪБА е валиден и народа каза "НЕ, вашата мама. НЕ ВИ ИСКАМЕ ТРЪБАТА. Чупката." Направо му посегнаха на дружбата. И го ядосаха страхотно. А, нека сега да се усмихва.
Мира, с голямо удоволствие се запознах с анализите ти. Страхотни са!
цитирай
10. libertybell - :)))
18.05.2009 01:18
интересен репортаж, за което ти благодаря!
За мен няма друг възможен избор освен синята коалиция...
цитирай
11. miralyub - Флай,
18.05.2009 08:48
Честно да ти кажа и мен не ме вълнуват европейските, но кат ознам, че ще допринесат да парламентарните- трябва да се гласува.
Много хора биха се разколебали в една или друга партия, ако тя се представи под желаната от тях летва. На Втория вот всеки ще каже, абе, защо аз да гласувам за тия- губят, дай да не иде гласът ми на вятъра... и ще се ориентира към ...знаем кои-досегашните играчи + още един възможен.
цитирай
12. miralyub - Весо, вярно ли казахте НЕ? Браво, ...
18.05.2009 08:49
Весо, вярно ли казахте НЕ? Браво, ето този път твоята версия, че референдумите са направени така, че никога да не излизат на +, удари самите автори на това безмислие...
За моите анализи...сега два месеца светът е избори:))) И при мен ще е така.
цитирай
13. miralyub - libertybell,
18.05.2009 08:50
Радвам се. Поздрави.
цитирай
14. flyco - Re: 11.
18.05.2009 09:05
Много съм далеч от подобни мотиви за или против възползване от правото на глас. Не отричам, че съществуват, но не ми е работа да ги променям. Турен акъл не стои, пък кой колкото си има в края на краищата.
цитирай
15. sowhat - като гледам тук се е събрала
18.05.2009 09:05
една приятно дясна компания. крайно време беше :)
цитирай
16. miralyub - flyco,
18.05.2009 09:08
Горе ти казах как разсъждават немислещите...
Ние сме от мислещите- затова трябва!
цитирай
17. miralyub - sowhat,
18.05.2009 09:10
Обаче липсва дразнител- как още не ме е надушил някой червен или друг опонент. Имаше тук едно сиси по едно време, ама къде се е дянала? :))).
Виж как вкарах цветност в постинга- да се ориентират читателите ми и по цветовете- кои са едно и кои различни играчи:)))))))))))
цитирай
18. sowhat - да не е сиси89
18.05.2009 09:14
или някакво подобно число?
щото ако е тя ще намине :))
цитирай
19. miralyub - Същата. С червените сиси:)))))). ...
18.05.2009 09:17
Същата. С червените сиси:)))))).
Заета е с презареждането- като й знам умствения багаж - й трябват минимум 3 кампании, за да свърши:))
цитирай
20. анонимен - Весо - Да, бе вярно е! НЕ на тръбата!
18.05.2009 09:29
След неуспешните първи два референдума против тръбата /в Бургас и Созопол/ и явно натрупания опит от организацията и провеждането им (нали от грешките трябва да се учим) сега вече ИМ го забихме. Отзад. Бесни са.
Впрочем в деня на референдума, в събота, до обяд си чакахме реда с моя позната при бай Димитър, в Каменар. Селото е до Поморие. А аз станах свидетел на част от успешните действия на организаторите. От бавно движеща се кола с мегафон водача зовеше и приканваше хората да вземат участие в референдума. Разбира се имаше и разлепени листовки и снимки. Признавам си, че със свито сърце очаквах резултата. И то не толкова заради тъпата тръба - майната й, а поради отговора на въпроса: А бе няма ли най-после да вземем, че да им покажем среден пръст на тия? Ей в това е смисъла на референдума. Да покаже ние народ ли сме или лукова глава.
А на снимката изглеждаш много гот. Пу, да не ти е уроки!
цитирай
21. sowhat - хих, мира
18.05.2009 09:30
може да те изненада :)))))
цитирай
22. miralyub - Весо,
18.05.2009 09:35
и викаш, въпреки напъните- народът да не е глупав да ходи по акъла на някого си, а?
Божеее, ще си помисля, че българите са помъдрели...
За снимката- съпругът ми я прави. В петък, защото каза, че старата ми била доста ретро-че ми е от периода, когато се налагаше да съм по-делова.
Каза бай Димитър и да ти кажа,че ние сме добре. Ходим си на проверки на онкокомисия вс.месец и всичко ни е ОК.
цитирай
23. miralyub - sowhat,
18.05.2009 09:36
мога да изненадам приятелите. неприятелите мога да ядосвам:))))))
цитирай
24. анонимен - Весо - Еее, слава Богу!
18.05.2009 09:45
Радвам се много за вас.
А като казваш за снимката се сетих. Жена ми винаги през годините е казвала, че най-хубавите снимки аз съм й ги правил. И даже беше влязла в спор с един платен фотограф, който уж трябваше да прави артистични фотоси, а си беше оставил кунките върху снимките й. Оле-мале.
цитирай
25. miralyub - Весо, засега е така- даже на работа ...
18.05.2009 09:49
Весо, засега е така- даже на работа се върна моят господин.
Но като говорим за избори- тези ще са уникални. 46 -47 дена предизборна кампания за национален парламент. Почват отсега, заедно с евровота-от вчера всички си оплитат кошницата на НС.
цитирай
26. анонимен - Весо - Да, наистина ще са уникални.
18.05.2009 09:58
Ама хич не искат да я изпускат властта си. Дали пък няма да материализират смразяващия си лозунг:
"С кръв сме я взели, с кръв ще я..."
Много ги е шубе от съюза Костов-Б.Б. Казват си го, а и нета е залят с плюнки срещу тях.
Днес Яне кой ще вкарва в затвора? ;)))
цитирай
27. miralyub - Тези дни ще пиша още нещо с тема из...
18.05.2009 10:00
Тези дни ще пиша още нещо с тема избори... имам една идейка...
Яне е популист- знае, че хората това искат да чуват- за възмездие- и го говори непрекъснато...
цитирай
28. анонимен - Весо - Пускам си за настроение АХАТ
18.05.2009 10:17
"...Злото ни поглъща с грозната си паст,
никой не посмя да чуе моя глас,
браните с рогца жалката си власт!
Неее! Аз не мога да съм като вас!..."

Усмихнат и слънчев ден и весела седмица!
цитирай
29. miralyub - Тенкс!Тенкс! Хубав ден и спорна ...
18.05.2009 10:28
Тенкс!Тенкс!
Хубав ден и спорна седмица и на теб. И до нови срещи тук!
цитирай
30. flyco - Re: 16.
18.05.2009 10:52
Ако приемаш мнението ми: Има уклон към елитарност в коментара ти, който може да те подхлъзне към прекалено, според мен, крайни позиции, а крайните позиции дали вляво или вдясно са еднакво ирационални. Ти решаваш.
Относно "Синята коалиция" - присъствието в нея на земеделците на Мозер и социалдемократите на Нихризов не я правят да изглежда като консолидирано дясно, а като съюз около друга основна ценност. Ако някой реши да я търси, желая му успех!
цитирай
31. alota - Miralyub - Ne kaza nishto za Zelenite ?
18.05.2009 11:16
Zashto taka ?

Alota
цитирай
32. miralyub - flyco,
18.05.2009 11:40
Предвид, че опонентът на всички в Синята коалиция е ясен-няма какво да я раздробяваме и анализираме на съставни части. Знам какво имаш предвид. Но Евровотьт работи за БГвота- това е истината!
цитирай
33. анонимен - miralyub ...
18.05.2009 11:41
... влюбен съм във вас !
цитирай
34. miralyub - alota,
18.05.2009 11:42
Анализирам показаното в пътрвите предизборни репортажи. Зелените не ги видях- или пък може би съм изпуснала нещо...
Но принципно не съм си ги изяснила още като политическо присъствие...
цитирай
35. miralyub - анонимен,
18.05.2009 11:46
Сигурен ли си, че не бъркаш нещо?
цитирай
36. анонимен - мира...
18.05.2009 11:47
силно се надявам да ми отвърнете на чувствата ... иначе ще носите отговорност за погубването на човешката ми същност !
цитирай
37. анонимен - мира...
18.05.2009 11:55
смилете се над сетните ми издихания с положителният ви отговор на поканата ми на ароматен чай гарниран с Бакарди
цитирай
38. miralyub - Анонимен, благодаря за внимани...
18.05.2009 11:58
Анонимен, благодаря за вниманието , но Мирето е адски сериозен човек и подобен род виртуални шеги стоят мноооого далеч от нейната чевешка същност.
цитирай
39. alota - Ето сайта им - ако се интересувате !
18.05.2009 12:33
http://www.bulgariangreens.org/
Алота
цитирай
40. анонимен - Благодаря за
18.05.2009 12:37
информацията . Нещата явно си вървят по старому .
Това е най-точното определение на държавата ни в момента : "Какво пък-телевизията си е тяхна, държавата си е тяхна, парите наши- защо да не ги харчат???"
Поздрави за хубавия пост !
цитирай
41. miralyub - alota,
18.05.2009 12:50
Благодаря! Ще погледна от вкъщи довечера.
цитирай
42. miralyub - sartorium,
18.05.2009 12:52
Тенкс! Сърце юнашко не трае- когато имам какво да казвам -няма отърване, докато не добие изражение на екрана. Ще имам и други включвания по темата...
Поздрави!
цитирай
43. анонимен - мира...
18.05.2009 14:08
... не съм искал да останете с впечатлението за несериозна виртуална шега ... както и аз не съм на мнение ,че сте несериозен човек ... бъдете благосклонна към скромната ми молба !
цитирай
44. emil60 - Ами така си е!
18.05.2009 14:23
Радвам се, че на тази крехка въъзраст имате здрав разум и вярна оценка за обстановката в момента! Благодаря за надеждата, която давате на по-големите момичета и момчета/над 30, 40, 50, 60 и т.н./!
цитирай
45. анонимен - Бегай бързо при Турбоча
18.05.2009 14:40
да видиш колко интересни коментари са ти писали :-D

\m/
//
цитирай
46. miralyub - emil60,
18.05.2009 15:05
Привет! Наскоро с един познат си коментирахме как българите сме като слънчогледи- накъдето се завърти слънцето-натам обръщаме поглед. А то ни изгаря, изгаря и ние пак натам...
Аз нещо не мога да бъда слънчоглед... това е.
А за възрастта - не е никак крехка- точно 35. Хубавото е,че все още не личат:))).
Поздрави!

цитирай
47. miralyub - zlika ,
18.05.2009 15:06
остави моите интересни коментари- дай да видим твоите там:))
цитирай
48. sim62 - Ходете, за гъби)))
18.05.2009 17:08
и даже да не ги познавате опитайте от всичките)))
цитирай
49. miralyub - sim62,
18.05.2009 17:15
Не и преди да си ни направил показно в дегустацията:)
цитирай
50. анонимен - Мира,
18.05.2009 17:16
zlika има доста високо навирен нос, няма да го видиш там :-D

\m/
//
цитирай
51. miralyub - Злика,
18.05.2009 17:16
а може би натрит?:))))))))).
цитирай
52. анонимен - Натрит?
18.05.2009 17:45
Не се сещам какво може да натрие на zlika носа :-D

\m/
//
цитирай
53. miralyub - Вярно ли? Ако аз бях персона нон г...
18.05.2009 18:06
Вярно ли? Ако аз бях персона нон грата някъде- щеше да ми е адски гадно:))
цитирай
54. yuliya2006 - ПОЛИТИКАТА КАТО ЖУРНАЛИСТИКАТА В ...
18.05.2009 19:32
ПОЛИТИКАТА КАТО ЖУРНАЛИСТИКАТА В БЪЛГАРИЯ ДНЕС...ПРОФЕСИЯ БЕЗ РИСК И ОБСЛУЖВА, КОЙТО ТРЯБВА...
цитирай
55. miralyub - yuliya2006,
18.05.2009 19:59
постингът този път е само за политиката. това как да изглежда един репортаж или предизборен клип, визията, какво предизборно послание се гони, как да застанат кандидатите за постове, какво да говорят и какво - не, какво да се покаже от едно събитие на зрителя- е работа на пиарите на съответния кандидат или партия.
журналистите са само технически изпълнители. просто партиите си плащат за минута ефирно време.
цитирай
56. yuliya2006 - РАЗБИРАЙ, КАЗАХ И ЗА ДВЕТЕ - КИЧ НА ПОВЕ...
18.05.2009 20:07
РАЗБИРАЙ , КАЗАХ И ЗА ДВЕТЕ - КИЧ НА ПОВЕДЕНИЕ И МОРАЛ
цитирай
57. miralyub - yuliya2006, журналистите имат много трески за ...
18.05.2009 20:16
журналистите имат много трески за дялане. но да помислим- платени и продажни адвокати, лекари, учители няма ли????
цитирай
58. yuliya2006 - Всички посочени са следствие на ...
18.05.2009 20:19
Всички посочени са следствие на тези, за който ти писах...ТЕ ГИ СЪЗДАВАТ
цитирай
59. miralyub - Честно да ти кажа, дразнят ме пол...
18.05.2009 20:23
Честно да ти кажа, дразнят ме политиците, не-журналистите. Вторите си изкарват просто хляба. Някой им дава бани;цата, те я ядат. Познай кой?
цитирай
60. yuliya2006 - ЕТО КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО, БЯХ СВИД...
18.05.2009 20:28
ЕТО КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО, БЯХ СВИДЕТЕЛ НА ТЕЗИ СЪБИТИЯ

Как се създаваше елита

И дойдоха сините,
аз бях там,видях ги.
Кариеристи,неудачници,
сган всякаква,но имаше и честни.

Като върхушка,като торнадо,
тревичка,спомен не остана.
Всичко трябваше да бъде ново,
нови хора,макар и идиоти.


Аз бях там, видях ги,
странни, уплашени с надежда.
Един докараха го, бил учител,
от утре той директор стана.

А другия пък бил барета,
за него пост, полицията да управлява.
И не че не ставаше, поне за него,
случайно улучиха шестица,
след време и министър стана.

А там един красив и енергичен,
решил шефа си да сменява.
От миналото си, той три пъти се отрече,
за да стане активист сегашен.

Аз гледах ги, тъй страшно беше,
днес никой си а утре генерал си.
Днес жалък, гнусен плебей
а утре осъмнал си в престола.

И дойдоха сините,
аз бях там, видях ги.
Как се създаваше елита,
как времето раждаше морала.


ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
61. miralyub - :))))) А за червените, за черв...
18.05.2009 20:31
:)))))
А за червените, за червените -нещо имаш ли? после за жълтите, за тъмнолилавите ... че техните грехове по са ми на древен ред нещо.
цитирай
62. drakulla - това за Яне Янев
18.05.2009 20:33
ми хареса - на забавен каданс. Понякога го имитирам и доста добре ми се получава:))))
Впрочем, какво ще кажеш за РЗС ( звучи ми като ТКЗС), според теб от кое котило е?
цитирай
63. miralyub - drakulla,
18.05.2009 20:37
от червеното- такива хора сбира.
не мога да си представя ,че си излязъл от земеделците, а правиш изявление как ще намалиш субсидиите на земед. стопани. не мога да повярвам, че си бил депутат от ОДС- а днес се заканваш да изкараш компромати срещу Мартин Димитров. Плюе червени, плюе турци, купува гласове на поразия. На мен ми прилича на по-лош вариант от клоуна Жоржи Анчев Ганчев...
Този няма равен. При това хора извън политиката, от неговия роден край са ми казвали,че не е наред.
цитирай
64. drakulla - но стига
18.05.2009 20:38
шеги, ето и нещо сериозно:
http://www.vbox7.com/play:b154cab9
цитирай
65. yuliya2006 - ТЕ НЕ СА ЛИ ЕДИН ЦВЯТ ВСИЧКИТЕ - ЧЕ...
18.05.2009 20:40
ТЕ НЕ СА ЛИ ЕДИН ЦВЯТ ВСИЧКИТЕ - ЧЕРЕН...

ГЕНОЦИД

За осемнайсет години-геноцид,
пенсионера-осъден.
На комат хляб,на режим,
болните почти умряха.

За осемнайсет години -геноцид,
младите в нервна криза.
Порнография,наркотик,поп-фолк,
лъскави коли,силиконов бюст.

За осемнайсет години-геноцид,
четиресетгодишните-в чужбина.
Слугуващи и унизени,без закрила,
и болни се завръщат у дома.

За осемнайсет години-геноцид,
тези който говорят-усмиват.
Биг Брадър утайки събра,
геройте-жалки отрепки.

За осемнайсет години-геноцид,
в парламента,гнусен педофил.
А зад него цяла групировка,
вулгарно и брутално го спасяват.

За осемнайсет години-геноцид,
лекарствата като вълшебства.
Продават ти на килограм
и ставаш тяхна жертва.

За осемнайсет години-геноцид,
народа плаща с бедността си.
За да са най-богати те,
в Европа и по света.

ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
66. miralyub - drakulla ,
18.05.2009 20:43
не бях гледала този клип, но е страшно реалистичен. посмях се от сърце:)))))))))).
цитирай
67. miralyub - yuliya2006,
18.05.2009 20:44
е, не може само за сините гаден стих, а за другите да няма.
нали знаеш, че тук това не се толерира:))))))))))
цитирай
68. yuliya2006 - Аз гадни неща не пиша. . това видях. . ...
18.05.2009 20:48
Аз гадни неща не пиша..това видях..това описах...а те онези герой сега са във всички партийни дружества
Аз нали ти казах че днес са един цвят, онзи на некролога
цитирай
69. drakulla - мира,
18.05.2009 20:51
сега искам да те попитам нещо, но вече наистина сериозно.
За мен е безспорно, че трябва да се гласува. И сега да поразсъждаваме - за кого?
БСП и ДПС ги изключвам направо
РЗС - казваш - под шапката на червените
НДСВ ги видяхме
ГЕРБ ми прилича на повторение на НДСВ
Атака? - кво ще кажеш?
Синята коалиция - могат да ме нарекат и злопаметен, ама далаверите още ги помня...
Та, за кой? Хората се интересуват...
цитирай
70. miralyub - Аз съм за сините- традиционно, м...
18.05.2009 20:55
Аз съм за сините- традиционно, макар да имам сума ти забележки и към тях, но са си моят избор открай време и все ми идва отвътре и им прощавам грешките.
Атака са ми много крайни- неприемливо крайни... натам не мога да гледам.
РЗС аз ги виждам като червени. Но истината е, че са ми несериозни с такъв лидер, койт осамо вдига врява за щяло и нещяло!
цитирай
71. drakulla - Мисля
18.05.2009 21:02
че е дошло време за нови хора, с нов морал, но тях ги няма. Това е лошото.
цитирай
72. miralyub - в БГ никой не ти дава шанс да си млад, с ...
18.05.2009 21:04
в БГ никой не ти дава шанс да си млад, с нов морал и да излезеш отпред в политиката.
цитирай
73. анонимен - Мира, ти ми е*а майката!
19.05.2009 00:14
Нямам никаква идея какво да ти отговоря... :-/

\m/
//
цитирай
74. miralyub - 1. Значи съм ти станала ТАТКО:))...
19.05.2009 00:19
1. Значи съм ти станала ТАТКО:)))))))
2. Не може да бъде! От това Великият Злика е останал без думи?!?!:)))))))).
цитирай
75. yuliya2006 - Притворство, модно днес, да се у...
19.05.2009 08:09
Притворство, модно днес,

да се усмихваш хамелионски.

Да не спиш и да пресмяташ,

какво от него ще изкараш.





Притворство, модно днес,

в ролята на шут, без достойнство.

Да не се изправиш, да надигнеш глас

а после ако ще с помия да те залеят.





Притворство, модно днес,

политици, журналисти - жалка чалга.

Гласът е мазен, очите се въртят

и следят дали паднал си в капана.





Притворство, модно днес,

лукаво, дебне те от всеки ъгъл.

По стълбичката се изкачва то,

време на позор, комедия сълзяща.





18.05.2009

ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
76. анонимен - Весо - Ееее, Джули както си ги занареждала...
19.05.2009 08:27
що бягаш по тъча и не спретнеш и за Другарчетата едни стихчета, бе? Стига си повтаряла черни, та черни. Давай стихове за националсоциалкомунистите и турците. Пък може и за циганите. Знаем го геноцида, знаем го притворството. Както цапардоса ляво кроше на сините, длъжна си да уравновесиш и с дясно и управляващите. Давай, чакаме!
цитирай
77. анонимен - Мира,
19.05.2009 09:40
ако си ми татко, имаш пишка
Ако имаш пишка, това е новина, която не може да не бъде описана в статия! :-D

\m/
//
цитирай
78. miralyub - zlika ,
19.05.2009 09:48
аааа- това е твоят ред на мисли- не моят.
но ако поразсъждавам по темата, си мисля, така излиза, де, че тук "виртуален татко "може да ти стане всеки и съвсем не е задължително да има споменатия от теб атрибут:)))))))
цитирай
79. yuliya2006 - ВЕСКО ТИ НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ЗА ВСИЧКИТЕ ...
19.05.2009 10:02
ВЕСКО ТИ НЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ЗА ВСИЧКИТЕ СЕ ОТНАСЯ...
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
80. анонимен - Весо - Е, как за всички се отнася,бе Хубавице Джулия...
19.05.2009 11:17
като пишеш бяло на черно: "сините"!
Хайде, напъни се малко, моля ти се и напиши:
"И дойдоха червените, и дойдоха турскосините, и дойдоха жълтите - там бях, видях ги..."

И нещо извън темата. Джулка, освободи си го CapsLock-a, ако ти е заседнал и си "приказвай" с нормален тон в блога. Предполагам, че не си от вчера в нета и знаеш колко е грозно да се "крещи" с големите букви. Освен ако не го правиш нарочно.
Ма то за това има интернеттапи за уши.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miralyub
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3360342
Постинги: 675
Коментари: 13663
Гласове: 20495
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930